Geplaatst op 12 april 2019

Zo zit jij er met Pasen op je paasbest bij

Met Pasen ben je vrij, kun je genieten van paaseitjes of moet je deze eerst zoeken voordat je de paaseitjes kunt opeten. Iedereen viert Pasen op een andere manier. Maar wat zijn leuke activiteiten om te doen tijdens Pasen? De event planners van La France hebben een lijstje opgesteld zodat jij er met Pasen op je paasbest bij zit.

Wist je dat…

… het ‘witte goud’ vaak wordt geassocieerd met Pasen? Daarom worden asperges ook vaak gegeten tijdens Pasen.
… eieren zeker niet mogen ontbreken bij het paasontbijt? Of het nou chocolade of ‘echte’ eieren zijn.
… je vanaf 30 personen een ontbijt, brunch of diner voor familie of vrienden bij La France kan organiseren?

Paaschocolade maken

Als wij Pasen zeggen, denken de meeste mensen gelijk aan paaseitjes of grote paashazen van chocolade. In plaats van paaseitjes in de winkel te kopen, is het ook mogelijk om de bonbon workshop te volgen bij La France. Tijdens deze workshop leer je van alles over het maken van bonbons en krijg je de kans om jouw eigen bonbons te maken. Voor Pasen kun je ervoor kiezen om deze in de vorm van een paaseitje te maken. Deze kun je vervolgens ook versieren. Zo heb je op een unieke manier jouw eigen paaseitjes gemaakt. Naderhand kun je de gemaakte bonbons (of paaseieren) zelf oppeuzelen of delen met jouw familie. De keuze is aan jou…

Paaseieren zoektocht organiseren

Wat is er nou leuker dan het paasontbijt te eindigen met een zoektocht naar paaseitjes? In het Tuinhuis of de Kas weten onze event planners hele goed verstopplekken voor alle paaseitjes… Maar als je paaseieren gaat verstoppen, is het wel handig om te onthouden waar ze allemaal zijn verstopt. Zo vind je niet na lange tijd nog paaseitjes (al is dat toch best lekker).

Heerlijk paasontbijt organiseren

Het paasontbijt kan natuurlijk niet ontbreken tijdens Pasen. Wil jij graag een paasontbijt organiseren voor jouw collega’s? Tijdens Pasen is iedereen druk met familie en vrienden. Daarom is het ook een optie om na Pasen voor jouw collega’s een paasontbijt (of brunch) te organiseren. Gezellig samen de dag beginnen is goed voor de teambuilding! Kies bijvoorbeeld voor een Boerenbrunch in het Tuinhuis. Wij regelen alles voor jullie. Jullie hoeven alleen nog maar aan te schuiven, te genieten van het verse brood, zoete beleg of hartige pasteitjes en daarna zijn jullie weer ready om aan het werk te gaan.

Op je paasbest bij La France

Wil jij het ultieme paasontbijt of een brunch organiseren om van te genieten met familie en/of vrienden? Daar helpen de event planners van La France je graag bij. Wij zorgen dat jullie kunnen genieten van een heerlijke dag voor jong & oud. Waar kies jij voor? Een brunch in het Tuinhuis? Of toch een ontbijt in de Kas? Neem contact op voor meer informatie!

Deel dit bericht
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn