Geplaatst op 28 november 2018

Zo regel je de kerstborrel voor jouw bedrijf

Het is bijna december… En wie is ook alweer degene die dit jaar de kerstborrel organiseert? Je zult net zien dat iemand op het laatste moment bedenkt dat er nog een kerstborrel georganiseerd moet worden. Bij het volgen van ons opgestelde stappenplan is de kerstborrel voor jouw bedrijf snel gepland!

Stap 1. Team samenstellen

Het makkelijkste is om een team van collega’s samen te stellen die verantwoordelijk is voor het organiseren van de kerstborrel. Dan kunnen jullie samen en snel beslissen wie wat regelt.

Stap 2. Datum kiezen

Het kiezen van een datum is natuurlijk heel belangrijk, want op welke datum kunnen de meeste collega’s aanwezig zijn bij de kerstborrel? Een optie is de vrijdagmiddag, omdat op deze middag toch vaak de vrijdagmiddagborrel plaatsvindt. Of kies een doordeweekse middag/avond. Sommige collega’s vinden het fijn om werk en privé wat meer gescheiden te houden.

Stap 3. Locatie scouten

Zodra de datum en het aantal gasten bekend is, is het tijd om een locatie te scouten. Waar moet deze locatie aan voldoen? Bij een externe locatie, zoals La France, wordt alles voor jullie geregeld. Van aankleding tot hapjes en drankjes. Wel zo makkelijk. La France bevindt zich net buiten de stad, is gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg en… iedereen kan gratis parkeren op ons terrein!

Stap 4. Arrangement selecteren

Daarnaast is het voordeel van het huren van een feestlocatie dat er arrangementen geselecteerd kunnen worden, inclusief hapjes en drankjes. Dit is dus nog een taak waarin jullie worden ontzorgd. Bij La France hebben we veel verschillende arrangementen, maar bij een kerstborrel past de Kerstproeverij of Kerst Grill Special het best! Tijdens de borrel serveren wij bier, wijn, fris en allerlei soorten sappen. Daarnaast maken onze chef-koks de lekkerste hapjes om de kerstborrel compleet te maken. Welke hapjes hebben jullie voorkeur: van de Kerstproeverij of Kerst Grill Special?

Stap 5. Spellen doen

Wat is er nou leuker dan met collega’s tijdens de kerstborrel een spel te doen? Zo leer je collega’s van andere afdelingen ook beter kennen. Wie heeft een stalen pokerface bij het spelen van Blackjack? Of wie wordt met sneeuwballen bekogeld tijdens één van de vele Rollendespel?

Stap 6. Muziek

De laatste stap voor het organiseren van de leukste kerstborrel is de muziek! Een borrel zonder muziek is niet compleet. La France heeft een dj in huis die de nieuwste en leukste muziek draait tijdens jullie bedrijfskerstborrel. Helemaal in de kerststemming komen tijdens de kerstborrel? Zing dan mee met de beste kersthits tijdens karaoke. Wie weet haalt een collega wel de hoge noten van Mariah Carey in All I want for Christmas is youuuuuu…

Kerstborrel voor bedrijven bij La France

Wij weten dat december een stressvolle periode kan zijn, daarom helpen wij graag met het organiseren van de kerstborrel voor jouw bedrijf. Ons team is enthousiast en heeft al jarenlange ervaring met het organiseren van feesten. Meer weten over het organiseren van een kerstborrel of kerstfeest? Neem contact op!

Deel dit bericht
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn