Geplaatst op 14 maart 2019

Zet deze activiteiten op jouw bucketlist voor de lente

De lente is weer in aantocht. De lente gaat (meestal) gepaard met heerlijk, warme lentedagen waardoor het verlangen naar de zomer toch steeds groter begint te worden. Om de lente te vieren, hebben onze party planners een aantal activiteiten op een rijtje gezet die niet mogen ontbreken op jouw lente bucketlist!

Geniet van een brunch in het Tuinhuis

Is het ontbijt te vroeg en de lunch te laat? Kies dan voor een brunch! Bij de Boerenbrunch mag het verse brood van het Vlaamsch Broodhuys niet ontbreken. Ook ham, kaas, hagelslag, jam, verse boter en ander beleg is essentieel om de Boerenbrunch compleet te maken. Voor iedereen met een echte ‘sweet tooth’ is er ook keuze uit heerlijke taartjes, muffins en croissants. Daarnaast maakt onze chef ook heerlijke eitjes, pasteitjes en quiches klaar. Wat zou jij kiezen? Een boerenomelet of toch een stapel met American Pancakes?

Shake de lekkerste cocktails

Niets is zo verfrissend als een heerlijke cocktail. Een cocktailworkshop is dé manier om een keer in de schoenen te staan van een professionele cocktailshaker. Jij hebt nu zelf de touwtjes in handen. Maak kennis met alle cocktail technieken en leer van alles over het mixen van verschillende smaken. Een cocktailworkshop is de perfecte vorm van teambuilding voor een bedrijfsfeest, maar is ook een leuke workshop om samen met vrienden of vriendinnen te volgen. Gewoon, omdat het kan. Of omdat iemand van jouw vrienden of vriendinnen binnenkort gaat trouwen… Shaken or stirred?

Eerst ontdekken, daarna feest vieren

Jūh! In Leiden is zoveel te ontdekken. Van rustige hofjes tot unieke restaurants. Tijdens een stadswandeling door Leiden vertelt een gids allerlei interessant weetjes en laat de mooiste plekken zien. Aangezien Leiden ook grachten heeft, is het ook een optie om de stad te verkennen via boot. Zeker als de zon lekker schijnt is dit geen slecht idee! Om de dag feestelijk af te sluiten, kan een feestje in de Club of het Café bij La France natuurlijk niet ontbreken.

Leukste lente activiteiten bij La France

En? Is jouw bucketlist voor de lente al helemaal ready? Hopelijk helpen de tips van onze party planners om jouw lente bucketlist compleet te maken. Wil je een Boerenbrunch organiseren voor jouw familie? Een cocktailworkshop volgen met jouw vrienden of vriendinnen? Of Leiden ontdekken en een feestje bouwen bij La France? Neem contact op!

Deel dit bericht
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn