Geplaatst op 30 april 2018

Zakelijke zaken vier je ook bij La France

Wist je dat La France ook een serieuze kant heeft? Wij worden ook heel blij van het verzorgen van zakelijke evenementen als vergaderingen, oraties en promotiefeesten. Naast dat onze ruimte prachtig is voor goede vergaderingen (met taart en koffie) verzorgen wij ook de academische feesten na bijvoorbeeld een promotie.

Vergaderingen

Onze lichte en ruime zalen als de Kas of het Tuinhuis zijn perfect voor goede vergaderingen. Wij verzorgen de koffie, thee en de zoete versnaperingen. Uiteraard regelen wij ook de stoelen, tafels en flipboard! Neem voor meer informatie contact op met een van onze eventplanners.

Promoties en oraties

Na de lange weg om te promoveren, is een feest als een kers op de taart. Nodig professoren, paranimfen en alle mensen die je gesteund hebben uit voor een prachtig diner in een van onze zalen, en ga erna door voor het feest waar alle vrienden en familie mogen meegenieten van dit academische succes!

Congressen

Organiseer je een congres binnen een bepaald thema? Nodig je alle relaties en klanten uit en wil je graag een prachtig event neerzetten? Neem dan contact op met La France. Onze locatie is geschikt voor kleine en grote congressen. Wij nemen alles uit handen, zodat jij je kan focussen op de inhoud.

Brainstormsessie

Op zoek naar een verfrissende locatie waar nieuwe idee├źn en inspiratie gaan vloeien? Plan een brainstormsessie bij La France. Wij verzorgen de lunch wel!

Neem contact op met La France voor meer informatie over de zakelijke kant van La France!

Deel dit bericht
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn