Ons team

Maak kennis met het team dat jouw feest of event tot een succes maken:

Edwin Hoogeveen

Chef-kok

José Scholte

Bedrijfsleidster

Justin Harmsen

Gastheer

Paul Ritsema

Gastheer

Sophie Halstein-Omtzigt

Sales manager

Joris Hegeman

Sales en gastheer

Nina van Alphen

Sales

Remco Bogerman

Keuken

Persoonlijk advies?

Zin in een feestje? Maar waar begin je...? La France heeft ervaren eventplanners om jouw feest tot een succes te maken en je werk uit handen te nemen. Vul het formulier hiernaast in en wij gaan aan de slag met je aanvraag.

Contact

Wat onze gasten zeggen

Met het bedrijf zijn we al diverse keren bij La France geweest, en iedere keer is het weer een fijn feest met goede verzorging. We komen hier dan ook steeds weer graag terug!

Bonda's Veevoederbureau BV
Hillegom

Iedereen ging met een grote glimlach naar huis na onze korpsavond. De locatie, het eten en drinken en de vooral de bediening was uitstekend.

Brandweer
Oegstgeest

Jullie hebben een topservice geleverd. Niks ontbrak. Zelfs complimenten aan jullie van onze bruilofts gasten.

Personeel van La France,
Heel erg bedankt voor alles.

Nathalie en Robin
Zoetermeer

Wij hebben dit keer ons bedrijfsfeest in de Herenkamer gevierd, wat een geweldige entourage als je met niet zo'n grote groep bent.... (23 personen)
Een hartelijk ontvangst en heerlijk eten met gezellig personeel heeft er aan toe gedragen dat ons uitje een TOP uitje is geworden!
Absolute

Jolanda
Maassluis

Our organisation were searching for a venue for our Christmas party that was a little different from the usual restaurant / set-menu kind of affair. We really wanted somewhere cosy and relaxed with great food and friendly staff - we found it at La France.
The concept suited us so well, the fr

Jane

Weer een fantastische avond gehad. Vooral het enthousiaste en vriendelijkheid van het personeel is hartverwarmend. Niemand komt iets te kort. Zeker een aanrader. Ons zien jullie in ieder geval weer terug.

W.R
Leiden

Het was erg gezellig en goed geregeld en vriendelijk personeel

Leo
Leiden

Een geweldig leuk bedrijfsuitje gehad bij La France in de Herenkamer met oud hollandse spelen. Een heel vriendelijke ontvangst, gezellig en attent personeel, overheerlijk eten in een sfeervolle zaal. Klasse, we hebben genoten van deze leuke avond met elkaar. Complimenten voor La France en jullie med

Marty
Zoetermeer

We hebben een heel goed en gezellig feest gehad.
De bediening en alles er omheen was perfect.
De zaal vonden heel sfeervol.
We kijken terug op een fantastisch feest.

Jacques en Elly
Voorhout

Wij zijn erg blij dat wij ons trouwfeest bij La France hebben gevierd. Vanaf het begin zijn wij door Sophie en Nina goed geholpen en waren doorgaans zij helder in wat wel en niet mogelijk was. Onze huwelijksceremonie vond plaats in de Kas, waarover we van iedereen complimenten kregen. Aan lange tafe


Leiderdorp