Geplaatst op 16 april 2019

Wat te vieren deze zomer? Een festivalfeest it is!

Wil je een feest geven in de zomer? Begin dan nu alvast met plannen. De zomer is een drukke periode, maar natuurlijk ook het perfecte seizoen om een feest te geven. Wil je je verjaardag uitgebreid vieren? Zijn jullie 12,5 jaar getrouwd? Of heb je gewoon zin om samen te komen met vrienden en familie? Organiseer dan een festivalfeest! Creëer je eigen Coachella of Lollapalooza op locatie, maar dan helemaal zoals jij dat wil.

Stap 1. De gastenlijst

Het begint allemaal met het idee om een festivalfeest te geven, maar daarna is het belangrijk om een gastenlijst te maken. Wie wil je eigenlijk allemaal uitnodigen? En wanneer ga je je festivalfeest geven? In de zomer gaan veel mensen op vakantie, het is daarom slim om het voor of juist net na de zomervakantie te plannen. Onze event planners adviseren om je festivalfeest na de zomervakantie te geven. Dan zit iedereen nog in de sfeer van de zomer en kunnen tijdens jouw feest ultiem nagenieten.

Stap 2. Festival feeling met decoratie

Decoratie is een essentieel gedeelte van een feest met als thema festival. Festivals zoals Coachella en Lollapalooza hebben meestal als thema bohemian vibes, waardoor het een relaxed en vrij gevoel heeft. Daarnaast is er altijd veel verlichting aanwezig, omdat de feesten tot laat in de avond doorgaan. Overal lichtjes ophangen is dus wel een ‘must’.

Festivalfeest La France

Stap 3. Festivalfood

Wat mag niet ontbreken bij een festival? Eten en drinken natuurlijk! Op ons terrein zijn foodtrucks en foodstands te plaatsen waar verschillende soorten eten wordt geserveerd. Van kleine tapashapjes tot stukken vlees. Oh, en laat de Meisjes van Frituur langslopen met de lekkerste borrelgarnituur en bijbehorende dips.

Stap 4. Festival entertainment

Muziek is een groot onderdeel van een festival. Heb jij al een lokale artiest in gedachten die je zou willen laten optreden? Of heb jij een vriend/vriendin die een band heeft? Of wil je liever een DJ de laatste hits laten draaien? Onze DJ maakt er in ieder geval een swingend festival van… Wordt het housemuziek of toch een festival met echte meezingers?

Stap 5. Om het festivalfeest af te maken…

Om toegang te krijgen tot een festival, krijgen de bezoekers altijd een bandje om. Dus om het heel professioneel te maken, is het uniek om ook jouw gasten een bandje te geven dat dient als toegang tot jouw festivalfeest. Wil je de gasten van jouw festivalfeest nog een aandenken meegeven? Dan is een photobooth perfect. Hier kunnen jij en je vrienden of familie de leukste, gekste en gezelligste foto’s maken met allerlei props.

Jouw festivalfeest organiseren bij La France

Ben jij al helemaal ready om jouw eigen festivalfeest te geven, maar heb je hier hulp bij nodig? Neem dan contact op met onze event planners! Zij hebben jarenlange ervaring en organiseren samen met jou het zomerse festivalfeest van je dromen.

Deel dit bericht
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn