Geplaatst op 10 mei 2019

Unieke bedankjes om gasten mee te geven

De hele avond heeft iedereen gedanst en genoten van een super geslaagd en gezellig feest. Helaas komt ieder feest tot een einde … In Amerika wordt het al langer gedaan, maar sinds kort gebeurt het ook vaker in Nederland: de gasten een bedankje meegeven na afloop van een feest. Maar wat zijn unieke bedankjes om mee te geven (wat de gasten niet snel zullen vergeten)? Wij zetten een paar op een rij!

Grappige bedankjes

Het kan zomaar zijn dat tijdens jullie bruiloft of bedrijfsfeest de alcohol rijkelijk vloeit. De volgende dag zal een groot deel van de gasten hier toch wel last van hebben… Daarom is het een grappig, maar ook heel handig om een bedankje te maken met hierin een aantal essentials tegen een kater de volgende ochtend. Water, paracetamol en een pepermuntje. Het begin van een goede hangover kit! Heb je zelf nog goede tips om een kater te overleven? Voeg deze dan ook toe aan de hangover kit.

Thema bedankjes

Heeft jouw bruiloft of bedrijfsfeest een specifiek thema? Stem de bedankjes voor de gasten af op het thema. Is het thema 90’s? Geef dan bijvoorbeeld een cassettebandje cadeau met jullie favoriete 90’s hits. Is het thema Hollywood? Dan is een Movie Clapperboard (filmklapper) met informatie van het feest echt een goed idee om de gasten mee te geven. Meer Hollywood wordt het niet!

Persoonlijke bedankjes

Gaan jullie trouwen en is er iets waar jij en je partner echt om bekend staan? Misschien zijn jullie wel gek op chocolade of is jullie huis een ware jungle omdat overal planten staan? Maak het bedankje voor de gasten persoonlijk door iets te geven waar jullie zelf om bekend staan. Zo zullen de gasten het feest, maar ook jullie, niet snel vergeten.

Gepersonaliseerde bedankjes

Naast persoonlijke bedankjes, vallen gepersonaliseerde bedankjes ook altijd in de smaak! Het is heel leuk om de gasten van jouw bruiloft of bedrijfsfeest een bedankje te geven waar bijvoorbeeld hun naam op staat. Denk hierbij aan gepersonaliseerde M&M’s met een foto of naam erop van degene die het ontvangt. Of een flesje bier met de naam van de gast erop. Ze zullen het een bedankje nu zeker lang bewaren en er ook veel waarde aan hechten.

Jouw bruiloft of bedrijfsfeest vieren bij La France?

Dat kan! Onze party planners kunnen niet wachten om samen met jou alles te bespreken. Van de zaal tot de decoratie en de arrangementen aan toe. Neem contact met ons op, dan plannen we direct een afspraak in om alles te bespreken. Tot snel!

Deel dit bericht
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn