“And suddenly, all the love songs were about you…”

 

Bruiloften in alle soorten en maten

Het mooie van La France in Oegstgeest is, is dat wij veel verschillende zalen hebben die ook aan elkaar verbonden kunnen worden. Zo kan je bruiloft van intiem diner, zo worden omgetoverd tot knalfeest. Van eten met familie, tot de receptie of het aansnijden van de taart met meer mensen, het is zo geregeld. Onze Kas is licht en ruimtelijk, en geeft een heerlijk buiten-gevoel, zelfs in hartje winter, en onze Club in perfect voor een goed feestje, met podium voor een band of een act.

En wat nog meer?

La France gaat nog verder. Indien gewenst plannen onze weddingplanners nog meer! In ons 30-jarige bestaan hebben wij contact opgedaan met de beste professionals in trouwbranche en wij begrijpen ook precies wat bij jouw wensen past. Professionele huwelijksfotograaf die precies jouw stijl begrijpt of de ideale muzikant die zowel entertainment biedt als mooie achtergrondmuziek? Of wil je een bohemian wedding met paarden en koets? Spetterende live optreden of hippe jazz-band tijdens de receptie of het trouwfeest? Wij regelen het!

Inspiratie en trends

Op onze nieuwspagina vindt je regelmatig tips en artikelen over de laatste trends in bruiloften, trouwen en verloven. We hebben al veel bruiloften en bruidsparen voorbij zien komen en kunnen dus met recht zeggen dat we ervaring hebben op dit gebied. En deze ervaring delen we graag met jou!

Ben jij een weddingplanner?

Als professionals onder elkaar is het mogelijk snel en efficiënt het mooiste resultaat naar de wensen van gasten te bereiken. Samen eens kijken hoe onze krachten gebundeld kunnen worden? Wij hebben de juiste contacten en relaties voor de mooiste bruiloften!

Of houd onze Facebookpagina in de gaten en schrijf je in voor een van onze inspiratie-avonden.

Het mooiste diner op jouw dag

Naast dat wij goed zijn in de aankleding en organisatie van je feest, is onze keuken bekend in de gehele omgeving. Wij maken alles, van bitterballen tot truffel ravioli, bij La France zijn wij gespecialiseerd in kleine bijzondere gerechten die jouw bruiloft echt sfeer en smaak geven. En alles maken wij zelf, aan de hand van de seizoenen. Bekijk al onze arrangementen of neem contact op met een van onze partyplanners!

Maar ook voor je verjaardag, jubileum of bedrijfsfeest zit je bij La France goed!

Grill Special arrangement

€66,50 p.p.

Meer info

Grill arrangement

€60,50 p.p.

Meer info

Feest arrangement

€41,50 p.p.

Meer info

Love 2 Grill

Meer info

Ervaringen

La France komt het best tot zijn recht in de lovende woorden van anderen. Lees de verschillende ervaringen van onze gasten; van verjaardag tot bruiloft tot bedrijfsfeest!

"Ik geef niet snel een 10 als eindcijfer maar er was echt niets wat niet klopte! Bedankt la France, jullie hebben onze huwelijksdag onvergetelijk gemaakt!"

Huwelijksfeest

Lees verder