Geplaatst op 25 juni 2019

Ten huwelijk gevraagd en wat nu? 6 tips & tricks van onze wedding planners!

Heeft jouw partner jou (eindelijk) ten huwelijk gevraagd? Gefeliciteerd! Nu is het tijd om jullie grote dag te plannen en er een gezellig feest van te maken. Maar wat komt er allemaal kijken bij het plannen van een bruiloft? Onze wedding planners hebben een lijstje gemaakt met de belangrijkste tips & tricks om jullie alvast op weg te helpen.

#1 Trouwdatum bepalen

Misschien hebben jullie al allerlei ideeën voor jullie bruiloft en willen jullie deze dolgraag realiseren. Maar het gaat pas écht leven als jullie een datum vaststellen waarop jullie gaan trouwen. Is er een speciale datum waarop jij en je lover elkaar het jawoord willen geven? Of willen jullie graag in een specifieke maand trouwen? Een trouwdatum bepalen kan soms ingewikkeld zijn, maar als de datum eenmaal vaststaat, kan het plannen beginnen!

#2 Bepaal het budget

Een zeer belangrijk onderdeel van het plannen van jullie bruiloft is het trouwbudget. Ga hier samen goed voor zitten en maak eventueel een overzicht wat jullie per onderdeel van de bruiloft zouden willen besteden en gebruik dit als richtlijn. Wat is echt belangrijk? En waar zouden jullie nog wat op kunnen besparen?

#3 Maak de gastenlijst

De liefde vieren doen jullie natuurlijk samen met al jullie familie en vrienden. Daarom is het opstellen van de gastenlijst een ‘must’! Maak eerst een conceptversie van de gastenlijst zodat jullie weten hoeveel gasten jullie ongeveer zouden willen uitnodigen. Houd hierbij rekening met het budget en natuurlijk ook de locatie van de bruiloft.

#4 Boek de locatie, band en fotograaf

Tijd om een locatie te kiezen en boeken! La France heeft verschillende zalen in verschillende sferen beschikbaar om jullie bruiloft te organiseren. Houd bijvoorbeeld de ceremonie in onze sfeervolle Kas, ga gezellig dineren met iedereen in het Tuinhuis en bouw een feestje in de Club. Wat wordt jullie keuze? Boek daarnaast ook direct een band, dj en trouwfotograaf voor de grote dag!

#5 Ga op zoek naar trouwkleding

Bij een bruiloft gaat de man uiteraard strak in het pak en de vrouw kiest haar droomjurk uit. Maak niet gehaast een keuze over de trouwjurk, maar ga naar een aantal winkels om de perfecte fit voor jouw lichaam te vinden en neem hiervoor de tijd. Benieuwd naar trouwtrend met betrekking tot trouwkleding? Bekijk ze hier!

#6 Vraag een ceremoniemeester en de getuigen

Hebben jullie al een idee wie de ceremoniemeester gaat zijn? De ceremoniemeester is als het ware de ‘regisseur’ van jullie trouwceremonie, maar is bijvoorbeeld ook het aanspreekpunt voor de gasten. Dit kan een bekende, maar ook een ceremoniemeester die indruk op jullie heeft tijdens een andere bruiloft. Daarnaast zijn getuigen onmisbaar bij jullie huwelijk. Zij zorgen er namelijk voor dat het huwelijk rechtsgeldig is. Heb je al een belangrijk familielid of waardevolle vriend/vriendin in gedachten om te vragen?

Laat je volledig ontzorgen door La France

Decoratie, hapjes, drankjes en trouwvervoer zijn natuurlijk ook onderdeel van het organiseren van een bruiloft, maar hier kunnen onze wedding planners jullie ook mee helpen. Het organiseren van een bruiloft kan een stressvolle taak zijn. La France ontzorgt volledig en zorgt voor een onvergetelijke trouwdag. Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak!

 

Bron: The Perfect Wedding

Styling: Oh Happy Day

Deel dit bericht
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn