Geplaatst op 18 juli 2017

Surprise, het is onze bruiloft!

In een wereld waar bruiloften steeds groter, mooier en duurder moeten zijn om de Instagram trends bij te houden is er nog nauwelijks nog bruiloft waar mensen nog versteld van staan op misschien de verrassingsbruiloft na. En het is even plannen, maar dan heb je wel wat. En met La France als partner zorg je er voor dat alles vlekkeloos verloopt. Al helemaal met de volgende tips:

Waterdicht alibi

Zorg dat jij en je partner alle twee een goed verhaal hebben dat hetzelfde is. Dus verzin een plan en houd je aan dat plan. Oefen ook een paar keer voor de spiegel, zodat je met een uitgestreken gezicht de waarheid kan verhullen. Zeg bijvoorbeeld dat je je verjaardag gaat vieren, of een verlovingsfeest bij La France. Ondertussen wordt er achter de schermen iets heel anders gepland!

Zorg voor voorbereiding van de gasten

Niemand wil in joggingsbroek met ongekapte haren op een bruiloft verschijnen, zelfs niet op een verrassingsbruiloft. Verzin dus een smoes. Laat de mensen het dichtst bij het bruidspaar geloven dat er een fotoshoot na het event is zodat men nog even naar de kapper gaat en make-up op doet. De rest van de gasten kan je een dresscode voor het feest geven, wel een beetje feestelijk natuurlijk. Bereid mensen een beetje voor!

Verwacht ook negatieve reacties

Er zullen ook mensen zijn die zich achtergesteld zullen voelen dat ze geen onderdeel mochten zijn van de grote dag. Men mist voorpret! Maar hopelijk begrijpt iedereen het als ze een beetje van de schrik bekomen zijn. Helaas, er zijn altijd ontevreden mensen op een bruiloft, zelfs als het geen verrassing was.

Plan!

Het is al moeilijk genoeg om een bruiloft te plannen, laat staan een bruiloft die geheim moet blijven. Huur daarom een professional in en neem contact op met La France. Wij hebben jarenlange ervaring met het plannen van feesten en bruiloften en kunnen dus veel uit handen nemen. Kan jij je concentreren op het geheim houden…

Neem iemand in vertrouwen

Kies een goede vriend of vriendin die je in vertrouwen kan nemen. Deze persoon kan je helpen de leugen te bewaren en geeft je extra dekking. Ook kan deze persoon eventuele dingen die spelen bij de gasten in de gaten houden en rapporteren.

Het is misschien lastiger, maar jouw huwelijk is het huwelijk wat men voor altijd gaat herinneren. En dat is een leuke gedachte niet waar? En La France is jouw perfecte secret-wedding-partner!

Deel dit bericht
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn