Geplaatst op 15 juni 2019

Summer Party: de lekkerste drankjes en gerechten om te serveren

Zon, zee en strand… De zomer is officieel begonnen en dat moet natuurlijk gevierd worden! De perfecte manier om gezellig de zomer te vieren met jouw vrienden en familie is door middel van een ‘echte’ Summer Party. Bij een Summer Party horen natuurlijk een aantal zomerse drankjes en gerechten om te serveren. Daarom hebben onze party planners een top 3 met drankjes en gerechten gemaakt voor jouw Summer Party!

Top 3 zomerse drankjes

• Verwelkom jouw gasten met een heerlijk glaasje bubbels, zodat iedereen alvast in de feeststemming kan komen. Cheers!
• Onmisbaar bij een Summer Party zijn natuurlijk de cocktails! Bij La France serveren wij graag de lekkerste en vers gemaakte margarita’s en sangria’s.
• Zijn er gasten aanwezig die geen alcohol drinken? Dan is ons verse muntwater de uitkomst. Op een warme zomerdag kunnen alle gasten hiervan zelf een glaasje tappen en genieten van het verfrissende effect van het muntwater.

Top 3 zomerse gerechten & arrangementen

• Wist je dat je bij La France ook je eigen festival met allerlei food trucks kunt organiseren? Jij selecteert de verschillende soorten food trucks en de gasten kunnen zelf kiezen bij welke food truck zij hun eten gaan halen. Een ervaring die al jouw gasten bij zal blijven.
• De zomer is dé tijd om te… barbecueën natuurlijk! Gaan jullie trouwen en is het thema voor de bruiloft Summer Party? Boek dan direct het Love 2 Grill arrangement! Bij het Love 2 Grill arrangement serveren wij een special menu met gerechten van de grill. Alle gasten mogen meerdere gerechten uitzoeken. Grote stukken vlees, spiesjes en natuurlijk groenten worden allemaal vers gegrilld.
• Om af te koelen is de La France ijscokar een perfecte uitkomst. Met plezier scheppen onze party planners de lekkerste ijsjes in verschillende smaken voor jouw gasten. Chocolade, vanille of toch aardbei?

Organiseer jouw Summer Party bij La France

Op zoek naar speciale dranken of gerechten om te serveren tijdens jouw Summer Party? Neem contact op en maak direct een afspraak met onze party planners! Wij staan voor jou klaar om het feest of de bruiloft van jouw dromen te organiseren. Let’s celebrate summer!

Deel dit bericht
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn