16 april 2019

Wat te vieren deze zomer? Een festivalfeest it is!

Wil je een feest geven in de zomer? Begin dan nu alvast met plannen. De zomer is een drukke periode, maar natuurlijk ook het perfecte seizoen om een feest te geven. Wil je je verjaardag uitgebreid vieren? Zijn jullie 12,5 jaar getrouwd? Of heb je gewoon zin om samen te komen met vrienden en familie? Organiseer dan een festivalfeest! Creëer je eigen Coachella of Lollapalooza op locatie, maar dan helemaal zoals jij dat wil.

Lees meer

12 april 2019

Zo zit jij er met Pasen op je paasbest bij

Met Pasen ben je vrij, kun je genieten van paaseitjes of moet je deze eerst zoeken voordat je de paaseitjes kunt opeten. Iedereen viert Pasen op een andere manier. Maar wat zijn leuke activiteiten om te doen tijdens Pasen? De event planners van La France hebben een lijstje opgesteld zodat jij er met Pasen op je paasbest bij zit.

Lees meer

19 maart 2019

De favoriete feesttrends van onze gastvrouw José

Heb je zin in een feestje? Wacht dan niet langer en organiseer er zelf eentje! Net zoals in andere branches, zijn er ook eens in de zoveel tijd weer nieuwe trends voor feesten. Een aantal van deze nieuwe trends zijn opgevallen door onze gastvrouw José. Van een persoonlijk tintje tot live cooking spektakel, kleine culinaire gerechtjes en meer. Dit zijn de favoriete feesttrends van José!

Lees meer

14 maart 2019

Zet deze activiteiten op jouw bucketlist voor de lente

De lente is weer in aantocht. De lente gaat (meestal) gepaard met heerlijk, warme lentedagen waardoor het verlangen naar de zomer toch steeds groter begint te worden. Om de lente te vieren, hebben onze party planners een aantal activiteiten op een rijtje gezet die niet mogen ontbreken op jouw lente bucketlist!

Lees meer

20 februari 2019

Organiseer jouw eigen carnavalsfeest!

Steeds meer mensen praten erover, er komen nieuwe hits uit en de outfit stress begint al. Het is namelijk bijna carnaval! Maar je hoeft niet per se naar het zuiden van Nederland om carnaval te vieren… Je kunt ook jouw eigen feestje geven met als thema carnaval! De party planners van La France hebben wat interessante informatie, leuke weetjes en handige tips op een rijtje gezet zodat jouw carnavalsfeestje zo is georganiseerd.

Lees meer

22 januari 2019

Dé Bruidsbeurs van Oegstgeest en omstreken op zondag 10 februari!

Op zondag 10 februari, van 11:00 uur tot 16:00 uur, organiseert La France voor de elfde maal dé beurs waar trouwen en alles rondom trouwen centraal staat. De gehele locatie wordt omgetoverd tot een inspirerende setting waarin alle ingrediënten aanwezig zijn om van uw huwelijksdag ook echt dé dag van uw leven te maken! Experts op hun vakgebied presenteren deze dag met trots hun producten en diensten. Van uiterlijke verzorging, beauty en kleding, wandelt u naar de muziek & entertainment, zoete taartjes en door naar het trouwvervoer. Niets wordt vergeten, […]

Lees meer

21 januari 2019

Trouwen in 2019? Dit zijn de grootste trouwtrends!

Gaan jullie trouwen in 2019? Wat leuk! Tijd om inspiratie op te doen voor de Grote Dag. Een nieuw jaar is begonnen en dat betekent dat er weer nieuwe trends zijn, ook voor bruiloften. Er zijn zoveel verschillende trouwtrends te vinden, maar dit zijn de zes grootste trouwtrends voor 2019!

Lees meer

10 januari 2019

Goede voornemens? Maak van 2019 een feest!

Het nieuwe jaar is weer begonnen… oftewel, de goede voornemens vliegen weer om je oren! Als een goed voornemen niet lukt, voelt het als persoonlijk falen. Gelukkig weten wij bij La France er altijd een feestje van te maken. Met de volgende haalbare goede voornemens maak jij ook van 2019 een feest!

Lees meer

6 december 2018

Wij doen mee aan de Open Toptrouwlocatie Route op 26 januari 2019!

Op zaterdag 26 januari 2019 doen wij opnieuw mee aan de Open Toptrouwlocatie Route. Dit betekent dat je bij ons vanaf 11.00 uur kan binnenwandelen om nu echt zelf te beleven wat La France allemaal is. Adem de sfeer in bij ons, zie hoe prachtig het licht de Kas binnenvalt en hoe gezellig de Club stiekem is. En bovendien kan je ook proeven van alle heerlijke hapjes, het concept beleven van je eigen drankjes tappen en al je vragen stellen aan onze gastvrouwen en gastheren. Wat is de Open Toptrouwlocatie Route? Tijdens […]

Lees meer

28 november 2018

Zo regel je de kerstborrel voor jouw bedrijf

Het is bijna december… En wie is ook alweer degene die dit jaar de kerstborrel organiseert? Je zult net zien dat iemand op het laatste moment bedenkt dat er nog een kerstborrel georganiseerd moet worden. Bij het volgen van ons opgestelde stappenplan is de kerstborrel voor jouw bedrijf snel gepland! Stap 1. Team samenstellen Het makkelijkste is om een team van collega’s samen te stellen die verantwoordelijk is voor het organiseren van de kerstborrel. Dan kunnen jullie samen en snel beslissen wie wat regelt. Stap 2. Datum kiezen Het kiezen […]

Lees meer