25 juni 2019

Ten huwelijk gevraagd en wat nu? 6 tips & tricks van onze wedding planners!

Heeft jouw partner jou (eindelijk) ten huwelijk gevraagd? Gefeliciteerd! Nu is het tijd om jullie grote dag te plannen en er een gezellig feest van te maken. Maar wat komt er allemaal kijken bij het plannen van een bruiloft? Onze wedding planners hebben een lijstje gemaakt met de belangrijkste tips & tricks om jullie alvast op weg te helpen.

Lees meer

15 juni 2019

Summer Party: de lekkerste drankjes en gerechten om te serveren

Zon, zee en strand… De zomer is officieel begonnen en dat moet natuurlijk gevierd worden! De perfecte manier om gezellig de zomer te vieren met jouw vrienden en familie is door middel van een ‘echte’ Summer Party. Bij een Summer Party horen natuurlijk een aantal zomerse drankjes en gerechten om te serveren. Daarom hebben onze party planners een top 3 met drankjes en gerechten gemaakt voor jouw Summer Party!

Lees meer

25 mei 2019

Wat mag niet ontbreken bij een verjaardagsfeest? Dit zijn dé must haves!

Bij het organiseren van een verjaardagsfeest komen een aantal zaken kijken, zoals de gastenlijst en het eventuele thema van jouw feest. Maar wat zijn nou eigenlijk precies de must haves als je jouw verjaardagsfeest gaat plannen? Onze party planners hebben vier must haves op een rijtje gezet. Van een cocktailshaker tot hapjes, muziek en een toplocatie!

Lees meer

10 mei 2019

Unieke bedankjes om gasten mee te geven

De hele avond heeft iedereen gedanst en genoten van een super geslaagd en gezellig feest. Helaas komt ieder feest tot een einde … In Amerika wordt het al langer gedaan, maar sinds kort gebeurt het ook vaker in Nederland: de gasten een bedankje meegeven na afloop van een feest. Maar wat zijn unieke bedankjes om mee te geven (wat de gasten niet snel zullen vergeten)? Wij zetten een paar op een rij!

Lees meer

16 april 2019

Wat te vieren deze zomer? Een festivalfeest it is!

Wil je een feest geven in de zomer? Begin dan nu alvast met plannen. De zomer is een drukke periode, maar natuurlijk ook het perfecte seizoen om een feest te geven. Wil je je verjaardag uitgebreid vieren? Zijn jullie 12,5 jaar getrouwd? Of heb je gewoon zin om samen te komen met vrienden en familie? Organiseer dan een festivalfeest! Creëer je eigen Coachella of Lollapalooza op locatie, maar dan helemaal zoals jij dat wil.

Lees meer

12 april 2019

Zo zit jij er met Pasen op je paasbest bij

Met Pasen ben je vrij, kun je genieten van paaseitjes of moet je deze eerst zoeken voordat je de paaseitjes kunt opeten. Iedereen viert Pasen op een andere manier. Maar wat zijn leuke activiteiten om te doen tijdens Pasen? De event planners van La France hebben een lijstje opgesteld zodat jij er met Pasen op je paasbest bij zit.

Lees meer

19 maart 2019

De favoriete feesttrends van onze gastvrouw José

Heb je zin in een feestje? Wacht dan niet langer en organiseer er zelf eentje! Net zoals in andere branches, zijn er ook eens in de zoveel tijd weer nieuwe trends voor feesten. Een aantal van deze nieuwe trends zijn opgevallen door onze gastvrouw José. Van een persoonlijk tintje tot live cooking spektakel, kleine culinaire gerechtjes en meer. Dit zijn de favoriete feesttrends van José!

Lees meer

14 maart 2019

Zet deze activiteiten op jouw bucketlist voor de lente

De lente is weer in aantocht. De lente gaat (meestal) gepaard met heerlijk, warme lentedagen waardoor het verlangen naar de zomer toch steeds groter begint te worden. Om de lente te vieren, hebben onze party planners een aantal activiteiten op een rijtje gezet die niet mogen ontbreken op jouw lente bucketlist!

Lees meer

20 februari 2019

Organiseer jouw eigen carnavalsfeest!

Steeds meer mensen praten erover, er komen nieuwe hits uit en de outfit stress begint al. Het is namelijk bijna carnaval! Maar je hoeft niet per se naar het zuiden van Nederland om carnaval te vieren… Je kunt ook jouw eigen feestje geven met als thema carnaval! De party planners van La France hebben wat interessante informatie, leuke weetjes en handige tips op een rijtje gezet zodat jouw carnavalsfeestje zo is georganiseerd.

Lees meer

22 januari 2019

Dé Bruidsbeurs van Oegstgeest en omstreken op zondag 10 februari!

Op zondag 10 februari, van 11:00 uur tot 16:00 uur, organiseert La France voor de elfde maal dé beurs waar trouwen en alles rondom trouwen centraal staat. De gehele locatie wordt omgetoverd tot een inspirerende setting waarin alle ingrediënten aanwezig zijn om van uw huwelijksdag ook echt dé dag van uw leven te maken! Experts op hun vakgebied presenteren deze dag met trots hun producten en diensten. Van uiterlijke verzorging, beauty en kleding, wandelt u naar de muziek & entertainment, zoete taartjes en door naar het trouwvervoer. Niets wordt vergeten, […]

Lees meer