Geplaatst op 18 september 2018

Wij doen mee aan de Open Toptrouwlocatie Route op 23 september!

Op zondag 23 september aanstaande doen wij mee aan de Open Toptrouwlocatie Route. Dit betekent dat je bij ons vanaf 11.00 uur kan binnenwandelen om nu echt zelf te beleven wat La France allemaal is. Adem de sfeer in bij ons, zie hoe prachtig het licht de kas binnenvalt en hoe gezellig de club stiekem is. En bovendien kan je ook proeven van alle heerlijke hapjes, het concept beleven van je eigen drankjes tappen en al je vragen stellen aan onze gastvrouwen en gastheren.

Wat is de Open Toptrouwlocatie Route precies?

Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route op zondag 23 september 2018 kun je op één dag meerdere trouw-en/of feestlocaties bezichtigen, vrijblijvend rondkijken en sfeer proeven. En wij doen daar dus ook aan mee! Via de website kan je je aanmelden, en je route plannen.

Tips voor een geslaagde dag

Begin op tijd! Wees om 11.00 uur bij de eerste locatie en ga niet meer dan vier locaties af op de dag zelf. Bedenk van te voren met je geliefde wat je wilt weten en schrijf deze vragen op. Bedenk ook van te voren goed wat je zoekt in een locatie en bepaal je budget, maar sta ook open voor veranderingen. Bij ons krijg je sowieso een glaasje prosecco om mee te toasten. En, gebruik de hashtag #OTTLR en #Lafranceoegstgeest!

En tot slot, doe op elke locatie even je ogen dicht en stel je even voor hoe het zou zijn om daar samen met de liefde van je leven te staan!

Deel dit bericht
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn