Geplaatst op 25 mei 2019

Wat mag niet ontbreken bij een verjaardagsfeest? Dit zijn dé must haves!

Bij het organiseren van een verjaardagsfeest komen een aantal zaken kijken, zoals de gastenlijst en het eventuele thema van jouw feest. Maar wat zijn nou eigenlijk precies de must haves als je jouw verjaardagsfeest gaat plannen? Onze party planners hebben vier must haves op een rijtje gezet. Van een cocktailshaker tot hapjes, muziek en een toplocatie!

#1 Cocktailshaker

Cocktails zijn er in alle soorten, maten en smaken. Hierdoor is er voor iedereen wat wils. Hoe leuk is het om jouw cocktail live gemaakt te zien worden? Shake it, shake it… en klaar! Je verse Mojito, Pina Colada of Gin-Tonic wordt geserveerd en je kunt er direct van genieten. Daarnaast kun je ook in overleg met onze party planners beslissen om gepersonaliseerde cocktails te serveren, misschien wel met een leuke naamspeling.

#2 Lekkere hapjes

Borrelnootjes, kaasstengels of versbereide kleine snacks? Hapjes zijn echt onmisbaar bij een feest! Bij een Borrel arrangement loopt ons team langs met de lekkerste hapjes voor alle gasten. Helemaal gek van zoete hapjes? Vul dan jouw arrangement aan met de Candy Store. In overleg met onze party planners kan onze chef-kok Edwin ook zijn gave ‘cupcake toren’ maken! De cupcake toren staat in de vorm van een taart, maar hoeft niet aangesneden te worden en ziet er ook nog eens superleuk uit.

#3 Goede muziek

Een feest is niet compleet zonder goede muziek! Onze dj speelt graag jouw favoriete muziek of maakt zelf een gave remix om de sfeer er helemaal in te brengen. Heb jij een favoriete artiest? Of wil je graag dat de muziek past bij jouw themafeest? Geen probleem! Onze dj bespreekt van tevoren altijd met jou de wensen voor jouw feest!

#4 Een toplocatie

Een toplocatie heb je zo gevonden. Verspreid over ons complex in Oegstgeest hebben wij zeven verschillende zalen in verschillende sferen beschikbaar. De zalen verschillen allemaal van grootte en zijn voorzien van verschillende faciliteiten om er een topfeest van te maken. Ben je benieuwd naar onze zalen? Binnen kijken kan via onze website, maar in het ‘echt’ is het natuurlijk nog beter te ervaren. Maak een afspraak, kom gezellig langs om alles te bespreken en loop door de verschillende zalen. Kies jij voor de knusse Herenkamer, de lichte Kas of het gezellige Café?

Vier jouw verjaardag bij La France!

Dit zijn volgens onze party planners vier must haves voor een knallend verjaardagsfeest. Ben je nog op zoek naar de passende locatie voor jouw feest? Onze party planners vertellen je graag meer over wat wij voor jou kunnen betekenen. Dus neem contact op, maak een afspraak en plan jouw verjaardagsfeest bij La France in Oegstgeest!

Deel dit bericht
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn