Geplaatst op 1 oktober 2018

De lekkerste gerechtjes van chef-kok Edwin

Je hoort het steeds vaker dat in restaurants streetfood gerechtjes worden geserveerd. Streetfood staat ook wel beter bekend als kleine hapjes of gerechtjes. Bij La France zijn in de verschillende zalen ook een foodstands te vinden waar streetfood wordt geserveerd! Iedere foodstand heeft zijn eigen specialiteiten. Van pannenkoeken tot pizza’s en oosterse kippensoep. Onze chef-kok Edwin is een echte streetfood fanaat en is dan ook vaak in weekenden te vinden op foodfestivals om streetfood te proberen en inspiratie op te doen. Daarom deelt hij graag zijn favoriete streetfood gerechtjes!

Smullen bij The Pancake Parade

Bij The Pancake Parade is al vrij snel te raden wat hier wordt geserveerd, maar toch geeft Edwin er zijn eigen draai aan de gerechtjes bij The Pancake Parade. Edwin’s favorieten zijn toch wel:

Nutty Banana: Heerlijk met noten, crunch, banaan en natuurlijk een dikke klodder Nutella.
Paul’s Choice: Je komt helemaal in de Franse sferen met een pannenkoekje salami en brie.
Aloha: Geïnspireerd op pizza Hawaii is Aloha belegd met ham, kaas en ananas.

Genieten in Little Italy

Little Italy, een buurt in het zuiden van Manhattan New York. Daar hebben we ons door laten inspireren. In Italië eet je natuurlijk de beste pizza’s en pasta’s, maar in Little Italy bij La France serveren we diverse soorten rijk belegde pizzapunten uit onze eigen pizzaoven. De pizza’s worden dus voor je ogen bereid en in de oven gebakken.

Op culinaire reis met Asian Palace

Edwin is gek op Aziatisch eten en daarom serveren we ook diverse gerechtjes uit Azië, van Turkije tot Thailand. Maak een echte culinaire reis mee met het Asian Palace arrangement. De favoriete Aziatische gerechtjes van chef-kok Edwin zijn:

Stoombroodje met zachtgegaarde buikspek en een salade van zoet-zure rode kool en chili-mayonaise.
Hawaiiaanse Pokébowl met tonijn, sojabonen, avocado, wakame en radijs.
Turks brood met diverse yoghurt dips en humus.

Veel mogelijkheden bij The Foodstore

Gek op tosti’s? Dan ben je bij The Foodstore aan het goede adres! Edwin bereidt hier mini boerentosti’s van vers brioche brood en een grote diversiteit aan ingrediënten. Kies bijvoorbeeld voor een simpele of juist een goedgevulde boerentosti. Het is allemaal mogelijk bij The Foodstore!

Streetfood bij La France

Kom ook genieten van de kleine, maar heerlijke streetfood gerechtjes bij La France. Met een groep vrienden, familie of met collega’s. Voor alle groepsgroottes hebben wij een passend arrangement met je favoriete streetfood gerechtjes!

Deel dit bericht
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn