Geplaatst op 26 oktober 2018

Laat je team zelf een kerstpakket shoppen op de Kerstgeschenkenmarkt bij La France

Dit jaar wordt opnieuw de Kerstgeschenkenmarkt georganiseerd bij La France. Op maandag 10 december en donderdag 13 december 2018 kunnen bedrijven en hun medewerkers tussen 18.00 en 20.30 uur een persoonlijk kerstpakket samenstellen. Volgens een aantal regionale ondernemers is dit dé oplossing voor bedrijven om de keuze van het eindejaarsgeschenk gemakkelijk en persoonlijk te maken.

Hoe werkt het?

Als bedrijf of organisatie bepaal je vooraf het budget en het bedrag per medewerker. Iedere medewerker ontvangt het aantal muntjes dat is afgestemd op het budget per persoon. Hiermee shoppen zij tijdens de Kerstgeschenkenmarkt bij de verschillende ondernemers uit Oegstgeest en wisselen zij deze muntjes in voor producten. Zo stel je geheel op eigen wijze je kerstpakket samen! Wil je je medewerkers voorzien van een drankje deze avond? Bestel vooraf consumptiemunten, welke dan bijgevoegd worden bij het kerstgeschenk.

Geef je nu op!

Wil jij jouw medewerkers de kans geven om hun eigen kerstpakket samen te stellen? Meld jouw bedrijf of organisatie dan aan via kerstgeschenkenmarkt@outlook.com. Je bezoek aan de Kerstgeschenkenmarkt is natuurlijk leuk om te combineren met één van de Kerst-arrangementen bij La France! Deze arrangementen zijn beschikbaar vanaf 25 personen. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Deel dit bericht
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn