Geplaatst op 31 oktober 2017

Dit zegt de keuze van het bedrijfsuitje over jouw bedrijf

Je kent ze wel, die awkward bedrijfsuitjes waarbij iedereen het uithoudt tot na de verplichte speeches en met een aangelengd glaasje wijn nog net een half uurtje blijft. Gelukkig is er bij steeds meer bedrijven een leuke feestcommissie die verstand heeft van feestjes en de subsidies en regelgeving die hier bij hoort. Wat was het laatste bedrijfsuitje van jouw kantoor? En wat zegt dat over jullie bedrijf?

  1. Zakelijk uitje zoals een workshop elevator pitch en etiquette

Bij deze workshops gaat je bedrijf aan de slag met kleine groepjes en leer je iets waar het bedrijf wat aan heeft. Dankzij deze workshops ga je beter werken! Bedrijven die voor dit soort uitjes kiezen zijn over het algemeen los en vrij in de bedrijfsvoering, en kunnen wel wat ervaring op dit vlak gebruiken. Goed voor je persoonlijke ontwikkeling en voor het bedrijf!

  1. Workshop drummen en speedpainting

Teamwork, dat is waar het om draait bij deze workshops. Als je tijdens je bedrijfsuitje gaat speedpainten dan worden zowel je creatieve vaardigheden als je improvisatievermogen getest, en dat als groep! Ook bij drummen gaat het om de samenwerking. Jouw bedrijf bestaat waarschijnlijk uit veel losse individuen die weinig contact met elkaar hebben. Misschien hebben jullie een salesteam wat vaak op pad is? Jouw bedrijf kan wel wat cohesie gebruiken, dus geef maar door die drumstokjes!

  1. Workshop handlezen

Heb jij laatst een workshop handlezen gehad tijdens het bedrijfsfeest? Dan is jouw bedrijf onzeker over de toekomst en kan wel wat visie gebruiken. Wie weet is het wel te vinden in de handen van de medewerkers? Of zie weet geeft het stof tot nadenken en een nieuwe invalshoek.

  1. Workshop Smartlappen zingen

Meezingen op smartlappen gebeurt op elk feest, maar wat is nou de beste manier om deze verheven vorm van Nederlandse muziek mee te blèren, uh, zingen? Tijdens deze workshop leer je de beste technieken om wat meer, smart in je organisatie te krijgen. Wat als je voor deze workshop kiest dan is het bij jouw bedrijf veels te gezellig.

  1. Workshop Barista

Tja, kiest de feestcommissie van jouw bedrijf voor een workshop Barista dan is de boodschap duidelijk: ze willen betere koffie op kantoor, het liefst met latte art. Kees van financiën leert de perfecte espresso zetten, misschien is het tijd voor een nieuw espressoapparaat?

  1. Een heerlijk diner

Heb jij onlangs heerlijk gegeten met je bedrijf dan weet je dat het wel snor zit met de smaak bij jou op kantoor. De lekkerste hapjes en drankjes van La France kwamen voorbij. Welk arrangement was het meest populair?

Geen inspiratie voor jouw bedrijfsuitje? Kijk op onze website of neem contact op met een van onze eventplanners.

Deel dit bericht
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn