Geplaatst op 6 maart 2018

Hoe organiseer jij het leukste feestje ooit?

Oh, hoe heerlijk, je hebt het idee om een feestje te gaan plannen. Iedereen blij maken met gezelligheid en heerlijke hapjes en drankjes. Wij hebben je al vaker redenen gegeven waarom je een feestje moet geven, maar de hoe is ook belangrijk!

Perfecte feestjes geef je zo:

1. Maak een plan

Zorg dat je van tevoren al goed nadenkt over je feest, met kalender en to-do lijsten. Voorpret is leuk toch, en op deze manier hou je je feest stressvrij.

2. Invites

Stuur echte uitnodigingen, dus van papier, met de post. Veel leuker en meer mensen zullen laten weten of ze komen of niet.

3. Gasten

Bereken het aantal mensen wat op je feest kan komen. Hoe doe je dat op een simpele manier? Check de gastenlijst en haal er ongeveer 20% af. Dit is ongeveer het aantal mensen wat afzegt, en voila! Wij maken ons wel druk om de hoeveelheid hapjes en drankjes.

4. Ruimte

Zorg dat de ruimte van het feestje er goed uit ziet. De sfeer is meteen gezet met goede muziek en leuke aankleding. Wij kunnen bij La France ook zorgen voor verschillende decoraties en ballonnen.

5. Kiekjes

Zorg dat er een plek is waar mensen leuke foto’s kunnen maken. Dat vindt iedereen altijd erg leuk, dus waarom stimuleer je dit niet met een mooie achtergrond en leuke accessoires?

6. It’s my party, and I’ll cry if I want to

Geniet er zelf ook van! Niets is meer zonde dan dat je zelf de hele avond bezig bent met organiseren, daar zijn wij voor!

7. Prepare

Wees op tijd. Sommige van je gasten zijn er misschien ook vroeg, dus zorg dat je niet te laat bent. Op tijd klaar met je voorbereidingen!

Party Tips

Nog meer tips nodig? Neem contact op met de Party Planners van La France. Met jarenlange ervaring in deze fantastische business (wat is er nou leuker dan blije mensen nog blijer te maken) hebben zij een schat aan ervaring. We zien je snel!

Deel dit bericht
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn