Geplaatst op 19 januari 2017

Hoe kies je een trouwlocatie uit?

Het kiezen van een trouwlocatie is een lastige aangelegenheid. Vaak is het de grootste uitgave op je budget en het is belangrijk omdat het de sfeer van je bruiloft bepaald. Vaak zie je tijdens het proces de bomen door het bos niet meer en kies je soms verkeerd. Daarom is het belangrijk dit proces wat makkelijker en aangenamer te maken!

Budget

Voordat je begint met kiezen, is het belangrijk om een opzet voor je budget te maken. Op deze manier zie je hoe de kosten verdeeld zijn en wat je uit kan geven. La France heeft voor alle budgets een oplossing en wij denken graag met je mee. Kies je voor een duurdere zaal, dan heb je misschien minder budget over voor die mooie bedankjes voor de gasten. Bedenk dit dus voor dat de zoektocht begint.

Welke zaal?

Elke zaal is anders, zo ook bij La France. Het is handig om van te voren en excel-sheet te maken waarin je alle informatie verzamelt die je nodig hebt. Maak aan de ene kant een lijst met dingen die jij wilt (DJ, aantal personen en champagne) en aan de andere kant een lijst met dingen die de zaal heeft. Wij staan voor je klaar om je te helpen bij de proces. Vergeet ook niet na te denken over de extra kosten die je misschien niet verwacht; hoeveel kost een uur extra in de zaal als het feest zo leuk is dat niemand naar huis wil of hoe veel kost vervoer naar het hotel vanaf de zaal? Zo kan je de wensen en de kosten inventariseren!

Is de zaal van toepassing voor mij?

Ben je van plan om zowel de receptie als het diner en de ceremonie op dezelfde locatie te houden, let dan op de logistiek van de organisatie. Bij La France hebben wij jarenlange ervaring in de soort events. Als uw gasten aan de cocktails zitten, dan is de feestzaal al helemaal klaar gemaakt aan de andere kant van onze locatie. Je hoeft je geen zorgen te maken over verstopte receptie tafels om plaats te maken voor de DJ. Wij regelen alles.

Heeft de zaal de juiste vibe?

Helaas is deze laatste moeilijk te beantwoorden; alleen jij zelf kan voelen of La France past bij de vibe van jouw bruiloft. Het beste is om even langs te komen. Je krijgt meteen een idee van de unieke sfeer die bij La France hangt. En wij doen er alles aan om met je mee te denken om er voor te zorgen dat onze locatie past bij jouw wensen!

Deel dit bericht
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn