Geplaatst op 10 januari 2019

Goede voornemens? Maak van 2019 een feest!

Het nieuwe jaar is weer begonnen… oftewel, de goede voornemens vliegen weer om je oren! Als een goed voornemen niet lukt, voelt het als persoonlijk falen. Gelukkig weten wij bij La France er altijd een feestje van te maken. Met de volgende haalbare goede voornemens maak jij ook van 2019 een feest!

In 2019… ga ik meer genieten.

Genieten van het leven is zo belangrijk. Daarom is het een heel goed voornemen om in het nieuwe jaar echt meer te genieten. Doe dit door bijvoorbeeld meer voor jezelf te kiezen of er juist meer op uit te gaan. Let’s enjoy life!

In 2019… ga ik mijn verjaardag groots vieren.

Voordat je het weet, ben je alweer jarig. Ben je wel toe aan een goed feestje? Zorg dit jaar dan voor een groot verjaardagsfeest! Vier het op een externe locatie zodat je echt ál je vrienden en familie kunt uitnodigen. Bij La France zijn verschillende zalen en sferen waar een verjaardag gevierd kan worden. Kies bijvoorbeeld voor het gezellige Café, de swingende Club of sfeervolle Kas. Daarnaast wordt alles voor jou geregeld door onze party planners en hoef jij achteraf niet op te ruimen.

In 2019… stap ik uit mijn comfortzone.

Wat heb je altijd al willen doen? Misschien wel ontdekken wie de beste bier- of wijnkenner is tijdens een interessante bier of wijn workshop? Dé perfecte latte leren maken? Of het Leidse dialect onder de knie krijgen? Kom dan samen met jouw collega’s of vriendengroep een workshop volgen bij La France. Zo maak je gemakkelijk de stap uit je comfortzone en leer of doe je tegelijkertijd iets nieuws.

In 2019… ga ik gezonder leven.

Eén van de meest gemaakte goede voornemens is toch wel ‘gezonder leven’. Zelfs in een gezonde levensstijl is het mogelijk om gewoon nog te genieten van heerlijk eten. Het gaat voornamelijk om de juiste keuzes maken. Af en toe een pizza of poké bowl mag natuurlijk gewoon, want wie laat dat nou staan?

In 2019… maak ik meer tijd vrij voor vrienden en familie.

Time for quality time! Iedereen heeft het altijd druk en geen tijd, maar voor belangrijke personen moet je tijd vrijmaken. Plan bijvoorbeeld een uitje met vrienden waarbij jullie een leuke activiteit gaan doen, zoals de lekkerste cocktails shaken, elkaar uitdagen tijdens de pubquiz of bonbons maken. Om bij te kletsen met familie is een etentje de perfecte gelegenheid. Genieten van heerlijk eten en van elkaar!

Feestelijk 2019 met La France

Ga gelijk aan de slag om jouw goede voornemens te behalen. Begin bijvoorbeeld met het plannen van je verjaardag. Neem contact op en wij gaan direct voor je aan de slag. Zo kun jij in 2019 jouw verjaardag groots vieren!

Deel dit bericht
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn