Uniek concept

Dankzij ons unieke concept waarbij de gasten zelf de drankjes en hapjes halen bij de bars en keukens, is er altijd beweging.

Aan alles is gedacht

Wij verzorgen de aankleding van het feest van begin tot eind. Decoratie of DJ? Alles is mogelijk!

Inspiratie

Onze party planners hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat aan alles gedacht is.

“Soup of the day: Champagne!”

Een feest organiseren is niet makkelijk. Met de locatie zit het al goed. Heb je zelf al duizend ideeën of juist inspiratie nodig? Bij La France is van alles mogelijk. Feestjes van 20 tot 1200 gasten met pannenkoeken of met haute cuisine? Kan allemaal! En ook de muziek en decoratie vergeten wij niet!

Wat maakt La France Anders?

Omdat bij ons de keukens open zijn en je gasten zelf de drankjes mogen inschenken, tappen en mixen, is er altijd beweging in het feest. Door op zoek te gaan de hapjes en de drankjes zit niemand stil en is het ijs direct gebroken.

Feest inspiratie

Er valt altijd wel wat te vieren! Word jij ook voor de tiende keer 29 of liever nooit 50? Of wil je graag je babyshower net even anders aanpakken met een ladies lunch in onze mooie kas? Of misschien ben je wel blij dat de scheiding er eindelijk is of vier je liever de liefde? Onze Club is open tot in de late uurtjes. Ook voor een bedrijfsfeest inclusief mooie workshops zit je bij ons aan het goede adres!

Arrangementen

Van tevoren ingevuld of zelf verzinnen? Neem een kijkje bij onze arrangementen en doe alvast inspiratie op.

Kerst Grill Special

€66,50 p.p.

Meer info

Kerstproeverij

€69,50 p.p.

Meer info

Grill Special arrangement

€64,50 p.p.

Meer info

Grill arrangement

€58,50 p.p.

Meer info

Ervaringen

La France komt het best tot zijn recht in de lovende woorden van anderen. Lees de verschillende ervaringen van onze gasten; van verjaardag tot bruiloft tot bedrijfsfeest!

"Prachtige feestlocatie, gastvrij onthaal, prima service, lekker ongedwongen, heerlijk eten."

25-jarig huwelijksfeest Alphons & Miranda

Lees verder

"Het is een onvergetelijke avond geworden en niet in de laatste plaats door jullie"

60ste verjaardag Lenneke

Lees verder

Persoonlijk advies?

Zin in een feestje? Maar waar begin je...? La France heeft ervaren eventplanners om jouw feest tot een succes te maken en je werk uit handen te nemen. Vul het formulier hiernaast in en wij gaan aan de slag met je aanvraag.

Contact

Wat onze gasten zeggen

Het was erg gezellig en goed geregeld en vriendelijk personeel

Leo
Leiden

Een geweldig leuk bedrijfsuitje gehad bij La France in de Herenkamer met oud hollandse spelen. Een heel vriendelijke ontvangst, gezellig en attent personeel, overheerlijk eten in een sfeervolle zaal. Klasse, we hebben genoten van deze leuke avond met elkaar. Complimenten voor La France en jullie med

Marty
Zoetermeer

We hebben een heel goed en gezellig feest gehad.
De bediening en alles er omheen was perfect.
De zaal vonden heel sfeervol.
We kijken terug op een fantastisch feest.

Jacques en Elly
Voorhout

Wij zijn erg blij dat wij ons trouwfeest bij La France hebben gevierd. Vanaf het begin zijn wij door Sophie en Nina goed geholpen en waren doorgaans zij helder in wat wel en niet mogelijk was. Onze huwelijksceremonie vond plaats in de Kas, waarover we van iedereen complimenten kregen. Aan lange tafe


Leiderdorp

De gastvrije bejegening, de persoonlijke communicatie en de prima verzorging maken dat we deze locatie aan een ieder van harte aanbevelen.

Erik
Leidschendam

We hadden een muziekavond in een kleine zaal. De sfeer was heel goed. Prima bediening. Iedereen heeft een fantastische avond gehad.

Henry
Oegstgeest

Mijn moeder's 70ste verjaardag gevierd in de Tuinkamer, we hadden het weer mee en er hing een hele gezellige sfeer, het personeel was heel vriendelijk en persoonlijk, het heeft niemand aan iets ontbroken. We hadden het pas een week van tevoren geboekt en men was heel flexibel. Ik zal het zeker aan

Ria
De Lier

Op 7 september 2018 vierde wij ons huwelijk bij La France. Wat een geweldige locatie. Alles was goed geregeld en we hoefde ons nergens zorgen om te maken. De zalen geven zoveel sfeer dat je bijna niks anders nodig hebt. De ongedwongenheid die wij hadden tijdens het diner was voor ons fijn. De gasthe

Lisanne
Bodegraven

Fijne sfeer en goede verzorging!
Speciale complimenten aan gastvrouw Jolanda!

Annette
Voorschoten

Prachtige locatie, gast vrij onthaal.
communicatie oké.

Greet
Leidschendam