Geplaatst op 29 november 2017

Even wat anders; je eigen Food Truck Festival

Heb jij een groot feest wat je moet plannen? Probeer dan eens ons bijzondere Food Truck Festival. Dit arrangement vanaf 100 gasten is echt even wat anders! En je kan het helemaal zelf invullen zoals je wilt. Maar hoe zou zoiets eruit komen te zien? Ga mee met Isabelle, communicatiemedewerker bij een bedrijf in Noordwijk…

Ontvangst bij La France

Vanaf werk ineens door naar het bedrijfsfeest lijkt lastig, maar Isabelle vindt het wel prima, zeker als er zo’n ontvangst is als bij La France. Een heerlijk welkomstdrankje en brood met smeersels of aioli. Even bijkomen van de lange dag! Isabelle had geholpen bij de organisatie van dit feest en was erg benieuwd of het net zo soepel zou verlopen als de communicatie met Sophie en Nina. Het zag er naar uit van wel! Gastheer Paul heette alle gasten welkom met een glaasje prosecco (doe jij dat?) en legde het programma uit. Het feest comité had unaniem gekozen voor een foodtruck festival, maar dat was nog een verrassing voor de rest van het bedrijf.

Foodtrucks for everyone!

Buiten staan de trucks opgesteld. En oei, wat een keuze. Naast een truck waar ze heerlijk ambachtelijke biologische frites hebben, staat er ook een truck met heerlijk kroketten en ambachtelijke broodjes beefburger. Isabelle vindt het wel leuk, ze ziet dat al haar collega’s iets lekkers weten te vinden. Zelfs de vegetariër van de IT-afdeling kijkt blij. En ondertussen gaat iedereen op zoek naar zijn of haar eigen drankjes, wat ervoor zorgt dat iedereen constant in beweging is en links en rechts praatjes aanknoopt met de collega’s.

Dansjes

Vanaf een uurtje of halfnegen ziet Isabelle dat de gezellige hosts van La France iedereen naar een andere zaal lokken, die het Theater heet. Tijdens de rondleiding had ze deze al gezien; iedereen past erin en de DJ staat al plaatjes te draaien. Bob de financieel directeur staat al te swingen met een ijsje van de ijswagen, hier zijn dus de toetjes te vinden! Isabelle gaat op zoek naar een espresso van he t Italiaanse koffiewagentje dat smaakt goed! En het past perfect bij de huisgemaakte pannenkoek van de pancake parade.

Einde bedrijfsfeest

Aan het einde van de avond gaat iedereen weer langzaamaan richting huis. Dit unieke concept werkte echt goed voor het bedrijfsfeest van Isabelle, misschien ook voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Deel dit bericht
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn