Geplaatst op 15 oktober 2018

Dé leukste workshops om te volgen tijdens een bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest organiseren? Waar moet je nou toch beginnen? Eerder hebben we al tips gegeven om voor een goede opkomst voor jouw bedrijfsfeest te zorgen. Nu geven we je een aantal opties voor workshops die je kunt volgen bij verschillende soorten bedrijfsfeesten en/of teamuitjes bij La France. Van avontuurlijk tot creatief. Alles is mogelijk!

Een teambuilding bedrijfsfeest

Teambuilding is altijd goed om aan te werken tijdens een bedrijfsfeest of teamuitje. Het is daarom leuk om te beginnen met een cursus Leids Dialect. Hier leert de hele groep een aantal typische zinnen die vaak in het Leids worden gezegd en gaan daarna in kleinere groepjes elkaar een verhaal vertellen in het Leids. Dit is zeer goed voor de lachspieren! Test hierna jullie communicatie skills tijdens één van onze Escape Rooms. Wie komt als eerste uit de raadsels en mysteries? Sluit de dag af met een gezellige avond in De Keuken en het Italian Family arrangement.

Een avontuurlijk bedrijfsfeest

Is jouw team of bedrijf echt toe aan avontuur? Dan zijn dit de workshops die je moet volgen. Je kunt namelijk op ons eigen terrein boogschieten, tokkelen en klimmen in de klimwand. Wie komt het hoogst en is het snelst beneden? Maak er een wedstrijd van om aan het einde van de dag te kijken wie de winnaar is. Daarnaast is het ook een heel avontuur om roofvogelles te krijgen en hierna zelf een show te geven aan je collega’s. Om het avontuur af te sluiten is het gezellig om aansluitend een Borrelarrangement met hapjes of één van de vele arrangementen met volledige maaltijd te kiezen. Zo kan iedereen onder het genot van een hapje en drankje de dag bespreken.

Een creatief bedrijfsfeest

Creativiteit is een aspect wat zeer van belang is op de werkvloer. Om dit te stimuleren is het goed om de werkzaamheden af te wisselen. Tijdens een bedrijfsfeest of teamuitje is het hét moment om de creativiteit nog meer te stimuleren. Verdeel de groep in kleinere groepjes en wissel af tussen een workshop sieraden maken, een kunstwerk schilderen (eventueel voor op kantoor) en chocolade bonbons maken. Maak daarnaast bijvoorbeeld gebruik van de Boerenbrunch met vers brood, beleg en drankjes. De chef-kok maakt heerlijke eitjes, pasteitjes en quiches klaar. Smullen maar!

Workshops La France bedrijfsfeest

Een feestelijk bedrijfsfeest

Het is altijd een goed moment om een feestje te geven, zo ook als het bedrijfsfeest of teamuitje helemaal in het teken staat van een ‘gewone’ feestelijke dag. Bij een feestelijke dag kan muziek niet ontbreken en hoe leuk is het om met elkaar de muziek te maken tijdens de Djembé en Percussie workshops. Of volg één van de nieuwste workshops, namelijk een bierproeverij bij La France of bij brouwerij Pronck in Leiden! Hun brouwerij is al een beleving en feest op zich. Sluit de dag feestelijk af met een Foodtruck Festival op het grote terras bij La France! Heerlijk genieten van verschillende hapjes en drankjes terwijl jullie de dag met elkaar bespreken.

Een culinair bedrijfsfeest

Heb je een team dat houdt van lekker eten en drinken? Begin de dag met een barista workshop en leer de mooiste figuren en lekkerste koffies maken. Ga hierna langzaam over op een cocktailworkshop of wijnproeverij en stel je smaakpupillen helemaal op scherp. Tijdens deze populaire workshops leert iedereen verschillende soorten drankjes maken en tegelijkertijd delen de Meisjes van Frituur de lekkerste hapjes uit om met de zelfgemaakte drankjes te nuttigen. Sluit de dag gezellig af met een Grill Special arrangement. Hier wordt iedereen feestelijk verwelkomd met een glaasje bubbels en luxe hapjes of amuses. Het menu van het Grill Special arrangement gaat mee met het seizoen en wordt met veel zorg samengesteld door chef-kok Edwin. Een dag vol culinaire hoogstandjes!

Bedrijfsfeest bij La France

Jouw bedrijfsfeest of teamuitje bij La France? We bespreken graag alle mogelijkheden en stemmen alle workshops en arrangementen af op jullie team. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Deel dit bericht
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn