Geplaatst op 9 mei 2018

De leukste Moederdagtips bij La France!

Bij La France is er altijd wat te vieren. Zo ook met Moederdag. Wil jij je moeder graag verrassen om met een goed gezelschap te genieten van heerlijke versnaperingen, een mooie ambiance en goede service? Wij geven de leukste Moederdagtips, allemaal uitvoerbaar bij: La France!

Grill special arrangement

Een van onze Moederdagtips is het Grill Special Arrangement. Een mooie ervaring om Moederdag mee te bezegelen. Deze feestdag begint met een heerlijk glaasje prosecco en amuse van het seizoen. Aansluitend bereidt de chef verschillende hoofdgerechten live voor de gasten. De rest van de avond kunt je een tal aan drankjes nuttigen. Het leuke is: je hoeft niet aan de bar te wachten. Je lang gekoesterde droom als barman- of vrouw staat tijdens dit arrangement helemaal centraal!

De Meisjes van frituur

De Moeders van frituur of ook wel de Meisjes van frituur is een van onze borrelarrangementen. In combinatie met een borrel of feestje een mooie Moederdagtip en een win-win situatie. Gedurende de avond geven de Meisjes van frituur net even dat extraatje! Iedereen zal blij zijn met een tussendoortje.

Boerenbrunch

Een van onze andere Moederdagtips is de Boerenbrunch! Zowel binnen in de Kas als in de tuin van het Tuinhuis te nuttigen. Een middag vol met heerlijke koffie’s van Piaggo, fruitige smoothies of alcoholische dranken. Ook het kakelverse brood van Het Vlaamsch Broodhuys met een variëteit aan beleg om je brood rijkelijk mee te is gedacht. Aan de afwisseling van zoet en hartig is ook gedacht. De Boerenbrunch wordt afgemaakt met heerlijke taartjes, muffins, quiches en pasteitjes.

Maar ook voor Vaderdag te boeken

Te laat met reserveren voor Moederdag? Deze Moederdagtips gelden natuurlijk ook als Vaderdagtips! Neem vooral contact op met een van onze partyplanners! Zij adviseren graag in een passend arrangement voor al jouw wensen!

Deel dit bericht
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn