Geplaatst op 19 maart 2019

De favoriete feesttrends van onze gastvrouw José

Heb je zin in een feestje? Wacht dan niet langer en organiseer er zelf eentje! Net zoals in andere branches, zijn er ook eens in de zoveel tijd weer nieuwe trends voor feesten. Een aantal van deze nieuwe trends zijn opgevallen door onze gastvrouw José. Van een persoonlijk tintje tot live cooking spektakel, kleine culinaire gerechtjes en meer. Dit zijn de favoriete feesttrends van José!

Feesttrend 1. Alles zoals jij dat wil!

In tegenstelling tot een aantal jaar geleden ben je steeds vrijer om jouw feest of bruiloft helemaal in te richten zoals jij dat wil. Vroeger moest zoveel, van de kerk, naar gemeentehuis, naar receptie, diner en als laatste het feest. Tegenwoordig mag je zelf kiezen hoe jij jouw feest of bruiloft indeelt. Ben jij een feesttype? Kies er dan voor om direct na de ceremonie een feest te bouwen in bijvoorbeeld de Club. Wil jij veel tijd besteden met familie en vrienden? Zorg dan dat er na de ceremonie een receptie is. Tijdens de receptie is er voldoende tijd om bij te kletsen met iedereen voordat het feest losbarst.

Feesttrend 2. Kleine culinaire gerechtjes

Ben je toe aan iets anders? Denk dan eens aan een proeverij. Hierbij worden kleine culinaire gerechtjes live klaargemaakt door onze chef-kok en gepresenteerd bij het kookeiland. Er is voor ieder wat wils!

Feesttrend 3. Geef een persoonlijk tintje aan het feest

Maak jouw feest of bruiloft persoonlijk door te kiezen voor een thema of kleur die door de gehele locatie terugkomt. Is blauw jouw favoriete kleur? Zorg dan dat je de kleur blauw doorvoert in de keuze van bloemen, de loper, ballonnen, slingers, taart of zelfs de dresscode voor de gasten. Vergeet ook niet om een hashtag te bedenken voor het feest! Dan kunnen alle gasten deze hashtag gebruiken als zij hun foto’s delen op Instagram. Zo zie jij gemakkelijk alle foto’s terug door te zoeken naar de hashtag. Of maak een Snapchat filter aan, zodat al jouw vrienden dit filter kunnen gebruiken. Deze kun je helemaal maken zoals jij dat wil en dus ook laten aansluiten op het thema van jouw feest!

Feesttrend 4. Live cooking spektakel

Creëer een echte beleving voor de gasten van jouw feest door de gerechtjes live te laten bereiden. Voor het Love 2 Grill arrangement maakt onze chef verschillende gerechten die vers worden bereid op de grill. Van saté tot hamburgers en biefstuk. Live cooking is een echt spektakel en hier zullen jouw gasten zeker nog wel over napraten. Nadat iedereen zijn of haar gerecht heeft opgepeuzeld, kunnen de gasten naar de Club of het Café lopen en… Let’s get this party started!

Jouw eigen trendy feest organiseren?

Ben je na deze feesttrends van onze gastvrouw José helemaal geïnspireerd om jouw verjaardag of jullie 25-jarig huwelijk groots te vieren? Neem contact op met onze party planners! Wij gaan voor jou aan de slag om jouw eigen, persoonlijke en natuurlijk succesvolle feest te organiseren. Alles zoals jij dat wil.

Deel dit bericht
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn