Culinaire workshops

Altijd al gedroomd van een carrière als barista? Wij hebben een leuke barista-workshop waar je leert melkschenken en espresso meten. Maar ook chocolade liefhebbers halen hun hart op bij de cursus bonbons maken. Of heb je altijd al willen weten hoe je echt sushi maakt? Bij La France leer je het tijdens het lekkerste teamuitje van de regio. En La France zou La France niet zijn als we niet ook een workshop Frans hapje bereiden zouden aanbieden…

Natte workshops, bier en wijn

Of technisch wijnproeven en verschillende biertjes leren herkennen tijdens de workshop bier- of wijnproeven? Het kan bij ons!

Leidse workshops

Maar wat is er nou leuker dan Leids leren praten tijdens onze workshop Leids? Beleef het Leidse dialect en duik mee de historie in. Deze workshop is leuk om te combineren met de workshop smartlappen zingen, dan zit de stemming er meteen in! Gelijk uitproberen tijdens het feest!

Actieve workshops voor een actief team uitje

Altijd al willen motorrijden? Or Trike? Op het parkeerterrein bij La France kan jij naast gratis parkeren, ook leren rijden op 2 of 3 wielen! Of misschien wil je wel met je bedrijf of team een zelfverdedigingscursus doen, voor meer zelfvertrouwen, ook op werk?

Creatief met…

Maar ook voor de creatieve bezigheden zit je bij La France goed. Naast sieraden maken kan je ook leren speedpainten, drummen of powerdancen. Een combinatie van fysiek en creatief met je handen bezig zijn is ook mogelijk!

 

 

Grill Special arrangement

€66,50 p.p.

Meer info

Grill arrangement

€60,50 p.p.

Meer info

Borrel arrangement

€34,50 p.p.

Meer info

Proeverij arrangement

€69,50 p.p.

Meer info

En nog veel meer…

Vraag informatie aan over alle workshops en arrangementen bij La France, want het zijn er nog veel meer!