Mixing business with pleasure

Maar niet alleen voor het feest zit je goed bij La France, wij hebben ook een uitgebreid aanbod workshops en bedrijfsuitjes om het bedrijfsfeest nog leuker te maken! Of je nu met alleen het team komt, of het hele bedrijf, wij hebben genoeg te doen en genoeg ruimte! En bovendien hebben wij gratis parkeerplekken voor de deur!

“We are in the business of throwing amazing parties”

Van borrel tot bedrijfsfeest tot teamuitje

Met zeven verschillende zalen voor bedrijfsfeesten is er genoeg keuze. Al onze zalen hebben open keukens waar onze chefs koken. Er zijn verschillende grills, keukens, foodmarkets en stalletjes. Ook de drankjes worden zelf getapt, geschonken en gemixt. Onze feestzalen zijn geschikt voor 20 tot 1200 personen en wij bieden verschillende arrangementen en feesten aan. Van uitgebreid dansfeest tot unieke vergadering, La France organiseert het.

Informeel vergaderen

Wij hebben mooie lichte ruimtes voor presentaties, vergaderingen en brainstormsessies. Moet er iets gepresenteerd worden? Laat ons de koffie en taartjes verzorgen terwijl iedereen aandacht luistert naar de presentatie van het bedrijf. Of misschien een heerlijke lunch in de tuin van het Tuinhuis of op het terras van de Kas?

Workshops

Wil je tijdens het bedrijfsfeest of teamuitje ook iets leuks of actiefs ondernemen? Wij hebben verschillende opties voor workshops maar ook spellen en een heus casino behoren tot de mogelijkheid. Wat denk je van een cursus bonbons maken gevolgd door een escape room spel? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk alle workshops hier!

 

Arrangementen

Van tevoren ingevuld of zelf verzinnen? Neem een kijkje bij onze arrangementen en doe alvast inspiratie op.

Grill Special arrangement

€66,50 p.p.

Meer info

Grill arrangement

€60,50 p.p.

Meer info

Borrel arrangement

€34,50 p.p.

Meer info

Proeverij arrangement

€69,50 p.p.

Meer info

Ervaringen

La France komt het best tot zijn recht in de lovende woorden van anderen. Lees de verschillende ervaringen van onze gasten; van verjaardag tot bruiloft tot bedrijfsfeest!

“Vanaf het eerste contact ‘voelde’ het goed en hebben wij met een gerust hart de gehele organisatie uit handen gegeven.”

Bedrijfsfeest Rutges Vernieuwt

Lees verder