Geplaatst op 24 april 2018

Bedrijfsfeesten voor de zomer, La France geeft je tips

Het zit er alweer bijna aan te komen, de tijd van de bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten en teambuildingsactiviteiten. Met de nieuwjaarsborrels en kerst-party͛s nog vers in het geheugen, geeft La France je alvast wat tips.

Check de WKR-regeling

Het is tegenwoordig een goed idee om de WKR-regeling te checken. Lees ons artikel hierover voor de laatste tips en tricks.

Start met een team

Stel je team samen, met de feestbeestjes van de afdeling. Per afdeling zorg je ervoor dat er een vertegenwoordiger in de feestcommissie zit voor de eerlijke verdeling van de taken. En zo blijven de wensen van iedereen in beeld.

Wat is er mogelijk?

Check met het management wat er mogelijk is qua budget en hoeveel mensen er ongeveer komen. Komt het hele bedrijf, of alleen het hoofdkantoor, is er ruimte voor een dag-invulling, of kies je alleen voor een borrel-arrangement van La France?

Datum prikken

Prik een goede datum voor jullie feest. Neem contact op met onze partyplanners om de perfecte dag te prikken. Let op het seizoen, het weer en natuurlijk of er nog gewerkt moeten worden de dag na het feest.

Doel van het feest

Organiseert jouw feestcommissie een feest met een reden? Een bedrijfsuitje om meer verbondenheid te creëren binnen het team? Of viert jouw bedrijf een jubileum? Of worden juist de werknemers in het zonnetje gezet? Het doel van het bedrijfsfeest helpt met de planning. De planning van het feest wordt hierna pas uitgepuzzeld. Want ga je voor teambuilding, kies dan een van de vele workshops van La France, worden de werknemers in het zonnetje gezet, ga dan voor een mooi arrangement met bijzonder eten.

Stuur de uitnodiging

Laat via een mooie uitnodiging weten waarom collega͛s moeten komen op dit niet te missen event. Vergeet niet alle belangrijke informatie hier te vermelden!

Heb je nog hulp nodig bij het plannen van een onvergetelijk bedrijfsfeest waar je eindelijk je leuke collega͛s eens goed leert kennen? Neem contact op met La France.

Deel dit bericht
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn