Ons culinaire programma de “Kerstproeverij” vindt plaats in de Keuken en de Kas of het Tuinhuis. Aan het begin van de avond verwelkomen wij alle gasten met een feestelijk glas bubbels! Tijdens de ontvangst gaan wij rond met een amuse van het seizoen en op de tafels staan Grissini’s met 2 soorten dip en krokante tuinboontjes.

Drinks

Gedurende het gehele arrangement staat een ruim assortiment dranken ter beschikking. Het assortiment dat wij schenken bestaat uit: bier, wijn, frisdrank, vruchtensappen, jenever, vieux, port, sherry, Malibu, Passoa en Flügel. Koffie en thee zijn tijdens het feest ook altijd te verkrijgen. Maak een keuze uit de uitgestalde wijnen en proef uitgebreid welke wijn het best past bij dit moment. Zelf een biertje tappen behoort ook tot de mogelijkheden.

Food

Prikkel de smaakpapillen met dit fantastische proeverij menu. Gedurende de avond verrassen wij de gasten met allerlei lekkere kleine gerechtjes. Blijf niet te lang stil staan of zitten, voor je het weet is de rest je voor 😉

Kerstmenu

Voorgerechten

Steaktartaar van kalf met zoutzure bloemkool, komkommer en chilimayonaise
Salade van ricotta, courgette, rode ui en rucola cress
Rivierkreeftjes met bimi, tuinboontjes, kropsla, cashewnootjes en citrusdressing

Tussengerechten

Wildbouillon met haricot verts en buikenzwammetjes
Loempia gevuld met eend en Chinese BBQ-saus

Hoofdgerechten

Ravioli gevuld met bospaddenstoelen en truffel met Grana Padano en basilicum
Slow cooked ribeye met roergebakken spruitjes en pompoen, aardappelgratin en knoflookjus
Zeebaarsfilet met udon, boksoi en een saus van zeewier en soja

Nagerechten

Vanille pannacotta met stoofpeer en een crumble van speculaas
Cinnamon roll met pandanijs en geroosterde kokos

Prijs

De gasten hebben plezier van een open bar en kunnen onbeperkt gebruik maken van de omschreven live bereide gerechten. De prijs van het arrangement “Kerstproeverij” is € 69,50 p.p. inclusief BTW, zaal-, personeels- en schoonmaakkosten. Dit arrangement beslaat een tijd van 5 uur.

Uitbreiding dranken assortiment

Buitenlands gedestilleerde drank valt ook binnen de keuzemogelijkheden voor de gasten. De drankjes die toegevoegd worden zijn: wodka, whiskey, gin, Bacardi, Safari, Pisang Ambon, Baileys, Tia Maria, Campari en cognac. Ook is het mogelijk om deze dranken op basis van nacalculatie te schenken.

Muziek

Onze DJ kan de gasten tijdens de feestavond voorzien van een heerlijk stukje muziek. Zelfs de meest verstokte “zitters” zullen hun voeten niet kunnen stilhouden. Hits van toen worden gecombineerd met het top veertigwerk van nu. Het volume is absoluut aangepast aan de gelegenheid.

IJswagentje

Als uitbreiding op het hapjesbuffet komt onze ijswagen binnengereden met overheerlijke seizoensgebonden ijssoorten.

Extra’s

Het is mogelijk om het arrangement te verlengen per half uur of per uur. Neem contact op voor meer informatie over alle extra’s die mogelijk zijn voor de Kerstproeverij.

Persoonlijk advies?

Zin in een feestje? Maar waar begin je...? La France heeft ervaren eventplanners om jouw feest tot een succes te maken en je werk uit handen te nemen. Vul het formulier hiernaast in en wij gaan aan de slag met je aanvraag.

Contact

Wat onze gasten zeggen