Voor de iets uitgebreidere feesten inclusief culinair diner hebben wij deze avond opgezet. De gasten worden verwelkomd met een glaasje feestelijke bubbels en luxe hapjes en amuses.

Drinks

Tijdens de feestavond staat ons assortiment van heerlijke verfrissingen tot beschikking van de gasten. Van bier (3 soorten) tot een keur aan wijnen, enkele sterke dranken, maar ook fris en sappen staan klaar. Ook koffie en thee zijn de hele avond te verkrijgen. Ons unieke concept is hier het beste voelbaar. Omdat men zelf de drankjes inschenkt is er altijd beweging in het feest. Er hoeft niet worden gewacht voor de bar, men is zelf de baas!

Food

Dit diner is met zorg door onze Chefkok Edwin samengesteld en verandert met de seizoenen. Wat duidelijk is, is dat het een heerlijke avond wordt vol met culinaire hoogstandjes! Neem voor het menu en meer informatie over uitbreidingen contact met ons op!

Extra’s

Voor meer informatie over muzikale aankleding, verlenging van de avond, extra sterke dranken of arrangement uitbreidingen neem je gewoon contact met ons op. We vertellen je graag alles!

Persoonlijk advies?

Zin in een feestje? Maar waar begin je...? La France heeft ervaren eventplanners om jouw feest tot een succes te maken en je werk uit handen te nemen. Vul het formulier hiernaast in en wij gaan aan de slag met je aanvraag.

Contact

Wat onze gasten zeggen