Wil je een uitgebreider feest geven waarbij de inwendige mens niet wordt vergeten? Bij La France kan je ook voor een compleet verzorgde avond kiezen waarbij de drankjes en de hapjes en diner niet vergeten worden. Om de stemming erin te krijgen beginnen we met een glaasje bubbels en staan alvast de hapjes klaar.

Drinks
Tijdens jouw feestjes staat ons assortiment van heerlijke verfrissingen tot beschikking van de gasten. Van bier (3 soorten) tot wijn, enkele sterke dranken, maar ook fris en sappen staan klaar. Ook koffie en thee zijn de hele avond te verkrijgen. Ons unieke concept is hier het beste voelbaar. Omdat men zelf op zoek gaat naar de drankjes is er altijd beweging in het feest. Er hoeft niet worden gewacht voor de bar, men is zelf de baas!

Food
Tijdens deze avond verrassen wij uw gasten met een constante stroom van heerlijkheden, die zelf op gehaald kunnen worden bij de keukens en foodstalls. Aan alles is gedacht, voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. La France zou La France niet zijn als we ook niet vele extra’s zoals Little Italy en de Pancake Parade voor je in petto zouden hebben. Neem daarom contact met ons op voor meer informatie.

Extra’s
Natuurlijk geven wij je graag inspiratie om het een onvergetelijke avond te maken. De diner en feestarrangementen hebben verschillende uitbreidingen waaronder amuses en de meisjes van de frituur. Ook kunnen wij workshops, een DJ en spellen verzorgen om de avond helemaal compleet te maken! Wil je hier over meer weten? Wij zijn makkelijk te bereiken via telefoon of e-mail!

Persoonlijk advies?

Zin in een feestje? Maar waar begin je...? La France heeft ervaren eventplanners om jouw feest tot een succes te maken en je werk uit handen te nemen. Vul het formulier hiernaast in en wij gaan aan de slag met je aanvraag.

Contact

Wat onze gasten zeggen