Een feestje geven bij La France kan van 20 tot 1200 personen en bij ons kan je zelf verzinnen hoe aangekleed je het feestje wilt! De sfeer verzorgen wij, jij hoeft alleen de gasten mee te nemen. Bij binnenkomst krijgt iedereen een glas bubbels en staan er alvast wat hapjes klaar.

Drinks

Tijdens jouw feestjes staat ons assortiment van heerlijke verfrissingen tot beschikking van de gasten. Van bier (3 soorten) tot wijn, enkele sterke dranken, maar ook fris en sappen staan klaar. Ook koffie en thee zijn de hele avond te verkrijgen. Ons unieke concept is hier het beste voelbaar. Omdat men zelf op zoek gaat naar de drankjes en deze zelf kan tappen en schenken is er altijd beweging in het feest. Er hoeft niet worden gewacht voor de bar, men is zelf de baas!

Food

Er zijn verschillende opties voor de hapjes maar ook complete diners. Wat denk je bijvoorbeeld van heerlijke pizza met het Little Italy menu of de Pancake Parade of Asian Palace (vanaf 150 pax) in de Club? Ook bij deze categorie passen wij ons unieke concept toe; zelf op zoek gaan naar waar jij trek in hebt. Dit betekent altijd beweging, nieuwe sociale contacten zijn zo gemaakt bij een van onze foodstalls! Neem contact met ons op voor meer informatie, ons team vertelt je graag wat er allemaal mogelijk is!

Extra’s

Natuurlijk geven wij je graag inspiratie om het een onvergetelijke avond te maken. De diner en feestarrangementen hebben verschillende uitbreidingen waaronder amuses en de meisjes van de frituur. Ook kunnen wij workshops, een DJ en spellen verzorgen, volledig entertainment om de avond helemaal compleet te maken! Wil je hier over meer weten? Wij zijn makkelijk te bereiken via telefoon of e-mail!

Persoonlijk advies?

Zin in een feestje? Maar waar begin je...? La France heeft ervaren eventplanners om jouw feest tot een succes te maken en je werk uit handen te nemen. Vul het formulier hiernaast in en wij gaan aan de slag met je aanvraag.

Contact

Wat onze gasten zeggen