Een Escape Room zonder opgesloten te worden! Bij dit spel is het mogelijk voor grotere groepen om deel te nemen. Je speelt per tafel en dit spel kan tijdens het diner gespeeld worden. Je hebt precies 1 uur om de moordenaar en de code van de geheimzinnige koffer te vinden.

Het verhaal

Het verhaal speelt zich af in 1940 en begint in Parijs. Het gaat over 8 mensen in een luxe trein. Alle 8 hebben een uitnodiging ontvangen mee te gaan op een treinreis. De trein zou hen vanuit Parijs naar Zuid Frankrijk brengen. De luxe privé Pullmanwagon waarin zij reisden was genaamd DESIRE. Dan blijkt er een moord gepleegd te zijn in de trein…

Het spel

Het spel duur ongeveer anderhalf uur, en de deelnemers hebben elkaar nodig om de code te kraken! Neem contact met ons op voor meer informatie. Alles in het spel kan van belang zijn, maar niet alles is het. Kijk in details en op de grote lijnen. Bedenk je techniek, wie doet wat? De denkers onderscheiden zich van doeners, leiders van volgers. Welk team zet een spion in of gebruikt juist de verdediging?

Persoonlijk advies?

Zin in een feestje? Maar waar begin je...? La France heeft ervaren eventplanners om jouw feest tot een succes te maken en je werk uit handen te nemen. Vul het formulier hiernaast in en wij gaan aan de slag met je aanvraag.

Contact

Wat onze gasten zeggen