La France nodigt je uit om heerlijk te komen genieten van onze Boerenbrunch. Of de zon nu schijnt of dat de regen zachtjes op de Kas tikt, de Boerenbrunch staat voor een heerlijke middag waarin jij en je gasten niets te kort komen.

Drinks

Espresso’s, lattes en cappuccino’s gemaakt vanaf onze Piaggio ontbreken niet tijdens dit huiselijke arrangement. Ook hebben wij een ruime keuze aan smoothies en sappen, frisdrank maar ook bier of wijn. Of gewoon een lekker glaasje melk? Dat kan ook natuurlijk.

Food

Bij een boerenbrunch kan natuurlijk het verse brood van het Vlaamsch Broodhuys niet ontbreken. Ook het bijbehorende beleg en verse boter zijn wij niet vergeten. Voor de liefhebbers van zoet hebben wij onder andere heerlijke taartjes, muffins en croissants. Voor de liefhebbers van hartig maakt onze chef heerlijke eitjes, pasteitjes en quiches klaar. Of ga je liever voor een stapel American Pancakes? Ook voor de kleintjes wordt natuurlijk goed gezorgd!

Meer informatie? Neem contact op met een van onze party planners!

Persoonlijk advies?

Zin in een feestje? Maar waar begin je...? La France heeft ervaren eventplanners om jouw feest tot een succes te maken en je werk uit handen te nemen. Vul het formulier hiernaast in en wij gaan aan de slag met je aanvraag.

Contact

Wat onze gasten zeggen

Weer perfect georganiseerd. Heerlijk om een feest te organiseren waarbij zo veel uit handen genomen word.

Ton
Roelofarendsveen

Geweldige feest- dinerlokatie. Goede service, heerlijk eten. Professionele aanpak, heel vriendelijk en gastvrij personeel.

Hellen
Leiderdorp

Altijd weer een soort feestje, het jaarlijkse patiëntencontact van de ADCA vereniging in La France. Altijd weer prima verzorgd. Super! Ger Ligtvoet.

Ger
Oegstgeest

Het was een fantastisch feest mede dankzij het evriendelijk personeel en de goede verzorging van het eten en drinken. Ook de ingehuurde DJ was zeer goed.

Anneke
Leiden

Alles was goed verzorgd .👍🏻

Truus
Katwijk

Een geweldige ambiance met een heerlijks losse sfeer en goede en vriendelijke bediening. Onze gasten voelden zich verwend,

max
lisse

We hebben een geweldig leuk feest gehad in de fantastische kas en keuken. Het eten was voortreffelijk evenals de gastheer en de bediening. Ruim voldoende eten en drinken voor iedereen. We komen zeker terug als we weer wat te vieren hebben.

Arthur en Margreet
Leidschendam

Vanaf het begin van ons feest tot aan het eind zeer gastvrij ontvangen.. Onze gasten waren ook zeer te spreken over de klantvriendelijkheid van het personeel. Al met al een geweldige avond gehad en zeer tevreden over hoe alles geregeld was van begin tot eind.

Sabine
Leiden

Met het bedrijf zijn we al diverse keren bij La France geweest, en iedere keer is het weer een fijn feest met goede verzorging. We komen hier dan ook steeds weer graag terug!

Bonda's Veevoederbureau BV
Hillegom

Iedereen ging met een grote glimlach naar huis na onze korpsavond. De locatie, het eten en drinken en de vooral de bediening was uitstekend.

Brandweer
Oegstgeest