La France nodigt je uit om heerlijk te komen genieten van onze Boerenbrunch. Of de zon nu schijnt of dat de regen zachtjes op de Kas tikt, de Boerenbrunch staat voor een heerlijke middag waarin jij en je gasten niets te kort komen.

Drinks

Espresso’s, lattes en cappuccino’s gemaakt vanaf onze Piaggio ontbreken niet tijdens dit huiselijke arrangement. Ook hebben wij een ruime keuze aan smoothies en sappen, frisdrank maar ook bier of wijn. Of gewoon een lekker glaasje melk? Dat kan ook natuurlijk.

Food

Bij een boerenbrunch kan natuurlijk het verse brood van het Vlaamsch Broodhuys niet ontbreken. Ook het bijbehorende beleg en verse boter zijn wij niet vergeten. Voor de liefhebbers van zoet hebben wij onder andere heerlijke taartjes, muffins en croissants. Voor de liefhebbers van hartig maakt onze chef heerlijke eitjes, pasteitjes en quiches klaar. Of ga je liever voor een stapel American Pancakes? Ook voor de kleintjes wordt natuurlijk goed gezorgd!

Meer informatie? Neem contact op met een van onze party planners!

Persoonlijk advies?

Zin in een feestje? Maar waar begin je...? La France heeft ervaren eventplanners om jouw feest tot een succes te maken en je werk uit handen te nemen. Vul het formulier hiernaast in en wij gaan aan de slag met je aanvraag.

Contact

Wat onze gasten zeggen