Ben je op zoek naar de perfecte invulling* voor een borrel met vrienden, familie of collega’s? Bij La France hebben wij een uniek concept waardoor de borrel altijd geslaagd en gezellig is. We verwelkomen gasten met een glaasje bubbels en er staan zoutjes op tafel voor de hartige trek. Afhankelijk van de grootte van de groep, kan er gekozen worden uit een van de zalen.

Drinks

Tijdens de borrel staat ons assortiment van heerlijke verfrissingen tot beschikking van de gasten. Van bier (3 soorten) tot wijn, enkele sterke dranken, maar ook fris en sappen staan klaar. Ook koffie en thee zijn de hele avond te verkrijgen. Ons unieke concept is hier het beste voelbaar. Omdat men zelf op zoek gaat naar de drankjes is er altijd beweging in het feest. Wij hebben drie verschillende bieren en wijnen op tap, genoeg keuze dus. En je mag zelf tappen, er hoeft niet worden gewacht voor de bar, je bent zelf de baas!

Food

Tijdens de avond komen er verschillende heerlijke hapjes voorbij, genoeg keuze voor iedereen. Wij hebben verschillende menu’s en mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Extra’s

Ook hebben we vele extra’s in hapjes en en drankjes en is het mogelijk workshops en spellen te organiseren. Of wil je graag een DJ die voor een swingende avond zorgt? Neem contact met ons op voor meer informatie uitbreidingen voor je arrangement.

*Let op, dit arrangement is tot 18.00, voor avond invulling verwijzen we je naar een van onze andere dinner arrangementen.

Persoonlijk advies?

Zin in een feestje? Maar waar begin je...? La France heeft ervaren eventplanners om jouw feest tot een succes te maken en je werk uit handen te nemen. Vul het formulier hiernaast in en wij gaan aan de slag met je aanvraag.

Contact

Wat onze gasten zeggen