Asian Palace

Heerlijke gerechten uit Azië! Wij verkennen dit werelddeel van Turkije tot Thailand tijdens een culinaire reis. Van Aziatisch stoombroodje pulled pork tot Turks brood en alles wat ertussen in zit!

Meisjes van Frituur

Lekker een borrelgarnituur en bijbehorende dips die af en toe voorbij komen tijdens de avond? De Meisjes van Frituur geven jouw borrel of feestje net even dat extraatje. Iedereen zal blij zijn met dit tussendoortje!

Pancake Parade

De heerlijke en vertrouwde pannenkoek zoals je hem nog nooit gezien hebt. Live maken wij de leukste en lekkerste pannenkoeken voor je klaar. Je mag zelf kiezen wat je er op wilt. Wie maakt de lekkerste combinatie?

Candy Store

Zoet, zoet, zoet, dat is waar het hier om draait. Een karretje met allemaal lekkers staat voor je klaar. En dit is niet alleen voor de kinderen…

Meer weten?

Neem contact op voor meer informatie over de uitbreidingen van onze arrangementen. Weet jij al waarmee jij jouw arrangement gaat uitbreiden? De La France party planners helpen je graag met het maken van de juiste keuze!

Persoonlijk advies?

Zin in een feestje? Maar waar begin je...? La France heeft ervaren eventplanners om jouw feest tot een succes te maken en je werk uit handen te nemen. Vul het formulier hiernaast in en wij gaan aan de slag met je aanvraag.

Contact

Wat onze gasten zeggen