Geplaatst op 28 september 2017

6 redenen om je verjaardag wél te vieren

Ben jij zo iemand die z’n verjaardag nooit viert? Of vier je juist elke verjaardag uitgebreid, het liefst met een week lang activiteiten en cadeautjes? Wat je mening er ook over is, je verjaardag vieren is leuk en zelfs belangrijk! La France helpt je alvast met 6 redenen waarom:

1: Al je favoriete mensen bij elkaar

Iedereen is druk tegenwoordig. Het is al lastig genoeg om een persoon te strikken voor koffie of lunch, dus hoe heerlijk is het als je iedereen bij elkaar krijgt? Op tijd aangeven welke datum je verjaardag wordt gevierd en klaar is kees.

2: Jouw leven verdient het om gevierd te worden

Kijk nou eens even goed naar jezelf. Al die jaren dat je hier al rondwandelt, en al die verjaardagen hier voor al gevierd hebt… Dat zegt toch echt wat. Daar hoort een knalfuif bij!

3: Terugkijken

Alles verandert in het leven, jij dus ook. Er is geen beter moment dan je verjaardag om terug te kijken op je leven. Evalueer even en denk na over de komende jaren. Wat staat er nog meer op de agenda? Wat is je plan? Nog meer feest vieren?

4: Cadeautjes

Want laten we eerlijk zijn, cadeaus zijn toch heerlijk? Sommige mensen hebben het er moeilijk mee, met cadeaus ontvangen, maar zeg nou zelf, als je zelf een cadeau geeft aan iemand, dan is dat toch ook een leuk gevoel?

5: Het is JOUW dag

Deze dag is er voor jou, en jij mag bedenken wat jij wilt. Pannenkoeken als ontbijt? Naar de dierentuin? Jij bepaalt! Afgesloten met een heerlijk feestje bij La France misschien?

6: Blij zijn maakt blij

Bedenk eens hoe leuk anderen jouw verjaardagsfeest gaan vinden? De voorpret, de outfits, de hapjes en de dansjes, je doet veel mensen een groot plezier met een goed georganiseerd feest!

Maar weet je nog niet helemaal hoe jij je verjaardagsfeest aan gaat pakken? Neem contact op met onze party planners, wij leggen je precies uit hoe je een spetterend feest kunt neerzetten. Een beetje van ons, en een beetje van jou. Tot snel bij La France!

Deel dit bericht
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn