Geplaatst op 3 januari 2018

3 tips voor een geslaagd familiefeest

Kerst en Oud & Nieuw zit er weer op en deze feestelijke dagen heb je waarschijnlijk met je familie doorgebracht. Je ziet elkaar eigenlijk veel te weinig, en daar is iedereen het over eens. ‘We moeten echt vaker afspreken!’, hoor je vaak op menig Kerstfeest voorbijkomen. Bij La France draait alles om familie, en daarom willen we je graag inspireren om vaker feest te vieren met jouw bloedverwanten.

Leuk voor jong én oud

Een echt familiefeest moet uiteraard leuk zijn voor de allerkleinsten, maar ook voor de (overgroot) opa’s en oma’s. Hoe zorg je er nu voor dat iedereen het naar z’n zin heeft? La France heeft 3 tips voor jou:

1: Tijdstip

Bedenk van tevoren goed in welk tijdsbestek het feest moet plaatsvinden. ’s Avonds valt al snel af aangezien jonge kinderen en de senioren dan hun slaap heel hard nodig hebben. Probeer een lunch ook te vermijden in verband met de slaapjes van de allerkleinsten. Een brunch is altijd een goed idee. En een feest dat start in de middag en gecombineerd kan worden met een diner is geslaagd voor iedereen!

2: Vermaak

Niemand wordt vrolijk van jammerende kinderen, die je vervolgens stilhoudt met een tablet of Nintendo. La France organiseert allerlei leuke activiteiten die jouw familiefeest naar een ander niveau tillen.

Een schminktafel is altijd een succes. Ook knutselactiviteiten zoals cupcakes versieren en pixel mozaïek vindt het grut vaak fantastisch. Wil je echt uitpakken? Dan organiseert La France met plezier een roofvogelworkshop. Stiekem vinden niet alleen de kleintjes dit leuk.

3: Eten & drinken

Terwijl jij en je familie genieten van de quality time met elkaar, serveren wij de lekkerste hapjes en drankjes. Wat vind je van de ‘Pancake Parade‘ voor de kinderen? Of maak iedereen enthousiast met de ‘Candy Store’! Onze arrangementen bieden voor iedereen iets lekkers.

Wacht niet tot Kerst 2018 om iets leuks te doen met je familie. Samen met jou, organiseren we een fantastisch familiefeest waar iedereen het nog jaren over heeft! Ontdek alle mogelijkheden.

Deel dit bericht
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn