Geplaatst op 27 augustus 2018

25 jaar getrouwd: ideeën voor een leuk feest!

Fotografie door: Madame Poppy

Alweer 25 jaar getrouwd, dat is een hele prestatie! Het zilveren huwelijk wordt namelijk niet door elk stel bereikt. In al deze jaren hebben jullie samen al een kwart eeuw lief en leed gedeeld in zowel de goede als in de slechte tijden. Deze mijlpaal vraagt om een feest, maar hoe ga je dit heugelijke feit vieren? La France zet een aantal leuke ideeën op een rijtje.

Het 25-jarige jubileum vieren zoals 25 jaar geleden

Beleef de mooiste dag van jullie leven opnieuw! Herbeleef jullie 25ste trouwdag door het te vieren op dezelfde locatie als toen, door opnieuw te eten in dat ene lekkere restaurant en door jullie trouwgeloftes te hernieuwen in het bijzijn van jullie familie en vrienden. Wedden dat het veel herinneringen en mooie momenten van vroeger oproept?!

Het zilveren huwelijk vraagt om een zilveren thema

Kies voor deze bijzondere dag voor een themafeest! En welk thema voor een zilveren huwelijk is beter dan te kiezen voor een thema in de kleur zilver? Versier de locatie met zilveren ballonen en glitter slingers, bestel een lekkere bruidstaart die bedekt is met zilveren fondant en laat de gasten zich kleden in zilveren kleding. Vergeet ook niet om de uitnodigingen te laten bedrukken in, hoe kan het ook anders, de kleur zilver!

Het 25-jarige huwelijk vieren in de tuin

Het 25-jarig huwelijk thuis vieren? Organiseer dan een tuinfeest voor je familie, vrienden, kennissen en buren. Thuis een tuinfeest houden geeft jullie de mogelijkheid om alles te organiseren zoals jullie het willen. Zet de barbecue aan, kleed het feest gezellig aan met sfeervolle lampjes, serveer lekkere cocktails en draai jullie lievelingsmuziek. Zie je het toch niet zitten om thuis alles te organiseren, maar wil je wel een tuinfeest houden? Onze partyplanners helpen je graag.

Het zilveren huwelijk vieren bij La France

Hoe jullie het 25-jarig huwelijk willen invullen, dat is aan jullie. Maar het 25-jarig huwelijk vraagt hoe dan ook om een groot feest. Vier jullie zilveren huwelijk bij La France. Bij ons kun je terecht voor de locatie, maar ook voor inspiratie en natuurlijk de culinaire invulling en alle andere zaken die er bij komen kijken. Neem contact met ons op.

Koper, zilver, goud of diamant!

P.S. Wist je dat een 12 ½ jarig jubileum wordt bestempeld als een koperen huwelijk, 25 jaar (vanzelfsprekend) zilver is en 50 jaar benoemd wordt tot een gouden huwelijk? Sommige stellen halen zelfs de 60 jaar. Dat is een diamanten huwelijk! Denk jij dat je de 12 ½, 25, 50 of 60 jaar gaat halen met jouw partner?

 

Deel dit bericht
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn